Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa kahden ottelun torstai! – Kärkiottelu taistellaan Porissa

HIFK:n Kristian Vesalainen.
AOP

Liigan otteluviikko jatkuu torstaina kahdella paikkakunnalla, kun Porissa käydään tiukka taistelu kahden huippujoukkueen välillä pisteistä. Oulussa Kärpät saa vastaansa Mikkelin Jukurit, jonka alkukausi on ollut tasainen. Porissa Ässät pyrkii vakauttaa asemiaan Liigan kuuden parhaan joukossa.

Jere Härkälän valmentama Porin Ässät saa tiistaina kotiyleisön edessä vastaansa Helsingin IFK:n. Ässät on sarjassa 13 pelatun ottelun jälkeen viidentenä. Pisteitä joukkue on kerännyt 23 kappaletta. Eroa sarjassa toisena olevaan Rauman Lukkoon on vain piste. Sarjassa sijoilla 2-5 olevat joukkueet ovat pisteen sisässä. Tähän neljään joukkueeseen kuuluu myös Ässien torstainen vastus eli Ville Peltosen valmentama HIFK.

HIFK saapuu otteluun kolmen ottelun voittoputkessa ja 11 ottelun pisteputkessa. HIFK on hävinnyt runkosarjassa vain kertaalleen varsinaisella peliajalla ja se tapahtui Tapparalle kauden avausottelussa. Ässien kymmenen ottelun mittainen pisteputki katkesi HPK:n vieraana viime viikonloppuna. HPK oli kotiyleisönsä edessä 3-1 -lukemin vahvempi.

HIFK:n alkukauden tehomies on ollut viime kaudeksi Eurooppaan palannut Kristian Vesalainen. Vesalainen on tehnyt alkukauden 12 otteluun kuusi maalia ja yhteensä 14 tehopistettä. Yhdysvaltalaispuolustaja Luke Martinilla on koossa 12 tehopistettä 12 otteluun. Ykkössentteriksi Helsinkiin hankittu Jori Lehterä ei ole maaliverkkoa vielä heiluttanut. Kokeneella hyökkääjällä on koossa 11 syöttöpistettä.

Ässien tehomies on alkukauden osalta ollut hieman yllättäen kanadalaispuolustaja Martin Lefebvre. Kanadalainen on paukuttanut 13 otteluun kaksi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Joukkueen paras maalintekijä on Lenni Hämeenaho. New Jersey Devilsin varaama laitahyökkääjä on iskenyt 13 otteluun kahdeksan maalia.

Ykkösmaalivahti Niklas Rubin on ollut alkukaudesta erinomainen. Ruotsalainen on torjunut viisi voittoa ja seitsemästä ottelusta pisteitä. Torjuntaprosentti on ollut huikea 92,3.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga