Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Detroit koulutti Columbusta! – Tähtihankinta löysi paikkansa vilttiketjusta

Detroit Red Wingsin Dylan Larkin on sopimuksensa viimeisen vuoden alussa.
AOP

NHL:ssä kauden vahvasti aloittanut Detroit Red Wings otti jo toisen voittonsa putkeen. Red Wings kävi nöyryyttämässä viikonloppuna ensimmäistä voittoaan tällä kaudella juhlinutta Columbus Blue Jacketsia tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelussa Blue Jackets jäi pahasti telineisiin, kun vierasjoukkue sai tehdä käytännössä mitä halusi.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti viikonlopun maalijuhlien jälkeen todella tyylikkään vierasvoiton. Red Wings kaatoi Pascal Vincentin valmentaman Columbus Blue Jacketsin tylysti 4-0 -lukemin. Voitto oli Red Wingsin kauden toinen kolmeen otteluun. Aiemmat ottelut ovat päättyneet 6-4 -voittoon Tampa Bay Lightningia vastaan ja 4-3 -tappioon New Jersey Devilsille.

Kauden toisessa vierasottelussa Red Wings oli todella jämäkkä. Joukkue aloitti avauserän puolivälissä maalinteon ja ratkaisi ottelun toisessa erässä. Toiseen erään vieraat tekivät ottelussa kolme maalia ja poltteli jäitä päätöserän.

Red Wingsiltä maalinteossa ottelussa onnistuivat puolustaja Shayne Gostisbehere ja hyökkääjät Michael Rasmussen, Dylan Larkin sekä Andrew Copp. Kaikille maalinteossa onnistuneille pelaajille maalit olivat kauden ensimmäiset. Suomalaispuolustaja Olli Määttä keräsi yhden syöttöpisteen ottelussa ja pelasi lähes 17 minuuttia. James Reimer aloitti ensimmäisen ottelun Red Wingsin maalilla ja torjui nollapelin johon vaadittiin 23 koppia.

Blue Jacketsin näkyvin pelaaja ottelussa oli erinomaisesti pelannut maalivahti Spencer Martin. Martin torjui ottelussa 24 kertaa ja antoi mahdollisuuden kotijoukkueelle voittoon. Martin vaihdettiin kesken New York Rangersia vastaan pelatun Elvis Merzlikinsin tilalle latvialaismaalivahdin tultua kipeeksi.

Blue Jacketsin päävalmentaja Vincent penkitti kolmanteen erään kesän jättihankinta Damon Seversonin. Severson nappasi tililleen teholukeman -2 reilut 11 minuutin peliajalla. Puolustaja teki Blue Jacketsin kanssa kesällä kahdeksan vuoden ja arvoltaan 50 miljoonan dollarin sopimuksen.