Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuhyökkääjä loukkaantui! – Sivussa jopa kuukauden

Seattle Krakenin voimahyökkääjä Brandon Tanev loukkaantui.
AOP

NHL-kauden tulosten puolesta todella heikosti aloittanut viime kauden sensaatiojoukkue Seattle Kraken sai ikäviä uutisia. Joukkueen luottohyökkääjä loukkaantui runkosarjan ensimmäisessä kamppailussa. Nyt vammasta on tullut lisätietoja, mikä pitää tämän sivussa kaukalossa pidempään kuin alkuun oli määrä.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken on ollut yllättävissä ongelmissa runkosarjan alussa. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa Kraken on tehnyt yhteensä kaksi maalia ja kerännyt yhden pisteen. Kraken on hävinnyt kaikki kolme otteluaan, joista viimeisin tappio tuli rangaistuslaukauskilpailun jälkeen St. Louis Bluesin vieraana.

Kraken pelaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa kauden ensimmäisen kotiottelun, kun vastaan tulee Colorado Avalanche. Kraken kaatoi Avalanchen viime kevään pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella 4-3 -voitoin edeten toiselle kierrokselle Dallas Starsia vastaan.

Kraken sai ikäviä uutisia neljännen ottelun alla, kun runkosarjan avausottelussa Vegas Golden Knightsin Brett Howdenin taklauksen alle jäänyt Brandon Tanev loukkaantui ensitietoja pahemmin. Tanev on alavartalovamman takia sivussa neljästä kuuteen viikkoa. Howdenille tuomittiin kahden ottelun pelikielto ja ulosajo taklauksestaan Taneviin.

Kanadalaishyökkääjä on urallaan pelannut Krakenin riveissä 112 ottelua runkosarjaa ja iskenyt näissä 50 tehopistettä. Kraken poimi Tanevin Pittsburgh Penguinsin riveistä NHL:n laajennusvaraustilaisuudessa.

Joulukuun viimeisenä päivänä 32 vuotta täyttävä kanadalaishyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 408 ottelua ja iskenyt näihin 142 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL