Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Chicago nöyryytti jälleen mestarisuosikkia! – NHL:n supertähden maaliputki päätökseen

Chicago Blackhawksin Corey Perry nöyryytti Toronto Maple Leafsia.
AOP

NHL:ssä nähtiin jättimäinen yllätys tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Yllätys nähtiin NHL-jääkiekon kehdossa eli Torontossa. NHL:n yksi heikoimmista joukkueista eli Chicago Blackhawks kävi hakemassa kaksi pistettä Toronto Maple Leafsin vieraista. Samalla ottelussa katkesi Maple Leafsin supertähden huima putki alkukauden osalta. Voitto oli Blackhawksille jo kauden toinen neljään otteluun.

Luke Richardson pääsi jälleen kerran olemaan osana Toronto Maple Leafsin nöyryytystä. Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks kaatoi Maple Leafsin selvin 4-1 -lukemin NHL:n runkosarjan neljännessä kamppailussa. Tappio oli Sheldon Keefen valmentamalle Maple Leafsille kauden ensimmäinen kolmeen otteluun, kun taas voitto Blackhawksille toinen neljään kamppailuun.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Blackhawks karkasi johtoon. Maple Leafs tuli erässä vielä tasoihin, mutta päätöserään lähdettiin vieraiden kahden maalin johdosta. Maple Leafs viritteli päätöserän kiriä, muta Blackhawks kesti paineen ja naulasi loppulukemat tyhjiin kuusi sekuntia ennen päätössummeria.

Blackhawksin maaleista toisessa erässä vastasivat MacKenzie Entwistle, Corey Perry ja kauden kolmannen osumansa tehnyt Tyler Johnson. Perry karkasi kuin varkain läpiajoon ja pääsi naulaamaan uransa ensimmäisen voittomaalin Maple Leafsia vastaan. Taylor Raddysh iski loppulukemat tyhjiin kauden ensimmäisellään.

Blackhawksin kanadalainen puolustajalupaus Kevin Korchinski syötti ottelussa Johnsonin maalin. Tehopiste oli kesän 2022 ykköskierroksen varaukselle uran ensimmäinen NHL:ssä. Andreas Athanasiou keräsi ottelussa 0+2 tehot.

Ruotsalaismaalivahti Arvid Söderblom torjui kauden ensimmäisen voiton ollen erinomainen Blackhawksin maalilla. Söderblomille kertyi 34 koppia. Ainoan maalin onnistui tekemään Maple Leafsin kapteeni John Tavares, joka onnistui William Nylanderin esityöstä.

Kahteen ensimmäiseen otteluun hattutemput tehnyt Auston Matthews jäi ottelussa pisteittä . Joseph Woll torjui kotijoukkueen maalilla 27 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL