Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineelta huima esityö! – Huippulupaukselle NHL-uran avausmaali

Columbus Blue Jacketsin David Jiricek iski uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä.
AOP

NHL:ssä Columbus Blue Jackets isännöi kauden toisessa ottelussaan New York Rangersia. Blue Jackets aloitti kauden tappiolla, kun taas Rangers haki hienon vierasvoiton Buffalo Sabresin vieraista. Ottelusta ei vauhtia ja maaleja puuttunut, sillä avauserässä hylättiin kolme maalia. Kaksi haastamisien ja yksi tarkemman tarkastelun myötä.

Pascal Vincentin valmentama Columbus Blue Jackets isännöi Peter Lavioletten valmentamaa New York Rangersia. Blue Jackets otti kotiyleisönsä edessä hienon voiton 5-3 -lukemin.

Ottelussa Blue Jacketsin kapteeni Boone Jenner teki luonnollisen hattutempun laukomalla kotijoukkueen 1-0 -tappioaseman jälkeen 3-1 -johtoon. Hattutemppu oli Jennerin uran toinen. Päätöserään ottelussa lähdettiin Blue Jacketsin 4-1 -johdosta, kun tshekkipuolustaja David Jiricek onnistui uransa ensimmäisessä maalissa.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine teki hyökkäysalueen pyörityksessä hienon levityksen viivasta nousseelle Jiricekille, joka laukoi terävän laukauksen ohi Igor Shesterkinin. Ottelu Rangersia vastaan oli Jiricekin uran viides NHL:ssä. Tehopisteitää ei ennen tätä iltaa ollut syntynyt kesän 2022 ykköskierroksen varaukselle.

Kolmannessa erässä Will Cuylle iski uransa ensimmäisellä maalilla Rangersin 4-2’n. Pitkän vieraiden pyöritysjakson päätteeksi Blue Jackets pääsi naulaamaan vastahyökkäyksestä 5-2 -maalin. Maali meni Justin Danforthin nimiin, jolle osuma oli kauden ensimmäinen.

Viimeisellä minuutilla nähtiin vielä yksi maali, kun Chris Kreider kavensi pelin 5-3’n maalin lähietäisyydeltä. Kreider teki kauden kolmannen maalinsa kahteen otteluun, kun hyökkääjä käänsi maalin lähietäisyydeltä kiekon Damon Seversonin kautta ohi kolmanteen erään maalille vaihdetun Spencer Martinin. Martin korvasi flunssaisen Elvis Merzlikinsin ja pelasi erinomaisesti päätöserän.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL