Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawan supertähdeltä jättikehut voitosta! – ”Jätkät pelasivat mahtavasti…”

Philadelphia Flyersin Carter Hart taipuu Ottawa Senatorsin Brady Tkachukille.
AOP

NHL:ssä tähän kauteen mielenkiintoisesta tilanteesta lähtenyt Ottawa Senators onnistui nappaamaan ensimmäisen voiton. Senators kaatoi kauden kotiavauksessaan Philadelphia Flyersin vakuuttavan esityksen jälkeen. Senators ratkaisi ottelun toisen erän maaleillaan eikä antanut enää kolmannessa erässä vieraille mahdollisuutta nousta otteluun mukaan.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators pelasi todella vakuuttavan kotiavauksen NHL:ssä. Senators kaatoi todella heikon Philadelphia Flyersin selvin lukemin 5-2. John Tortorellan valmentama joukkue oli läpi illan erikoistilanteita lukuun ottamatta pahasti Senatorsin jaloissa.

Senatorsilta ottelussa kaksi maalia meni kapteeni Brady Tkachukin ja puolustaja Jakob Chychrunin nimiin. Chychrun teki joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia ja Tkachuk kaksi viimeistä.

Heidän välissään onnistui yhdysvaltalaispuolustaja Jake Sanderson, joka pommitti ylivoimalla 3-1 -osuman toisen erän lopulla. Sanderson keräsi myös syöttöpisteen ottelussa.

Anton Forsberg otti kolmannessa erässä useamman hienon torjunnan ja piti Flyersin poissa iskuetäisyydeltä. Ruotsalaismaalivahti torjui 19 kertaa ja sai kehut päävalmentaja Smithiltä.

– Hän on ollut erinomainen harjoitusleiristä alkaen. Heti ensimmäisestä harjoitusottelusta alkaen Forsberg on ollut varma. Meillä on kaksi hyvää maalivahtia joiden kanssa edetä kautta, kehui Smith.

Kaksi maalia iskenyt Tkachuk kehui koko joukkueen peli-ilmettä.

– Meidän joukkueesta jokainen pelaaja löi parasta tiskiin tänään ja oli läsnä pelissä. Jätkät pelasivat mahtavasti ja tämä voitto oli jotain sellaista, mitä tarvitsimme joukkueena. Kotiyleisö ja tunnelma auttoi meitä myös loistavaan suoritukseen, kehui Tkachuk.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL