Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtipelaajat iskivät! – Ottawalle vakuuttava voitto

Ottawa Senatorsin Jakob Chychrun teki kaksi maalia.
AOP

NHL:ssä tähän kauteen mielenkiintoisesta tilanteesta lähtenyt Ottawa Senators onnistui nappaamaan ensimmäisen voiton. Senators kaatoi kauden kotiavauksessaan Philadelphia Flyersin vakuuttavan esityksen jälkeen. Senators ratkaisi ottelun toisen erän maaleillaan eikä antanut enää kolmannessa erässä vieraille mahdollisuutta nousta otteluun mukaan.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators pelasi todella vakuuttavan kotiavauksen NHL:ssä. Senators kaatoi todella heikon Philadelphia Flyersin selvin lukemin 5-2. John Tortorellan valmentama joukkue oli läpi illan erikoistilanteita lukuun ottamatta pahasti Senatorsin jaloissa.

Senators avasi ottelussa maalinteon ja karkasi kahdella maalilla johtoon reilussa kymmenessä minuutissa. Toiseen erään lähdettiin kuitenkin 2-1 -tilanteesta, kun Flyersin tähtihyökkääjä osui ylivoimalla erän lopulla.

Toisessa erässä Senators karkasi 3-1 -johtoon ylivoimalla, mutta seuraavasta vaihdosta Flyers tuli uudestaan maalin päähän. Kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen 4-2 -johdosta. Päätöserässä nähtiin enää yksi maali, kun Senators teki 5-2 -maalin ylivoimalla.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistui kahdesti kapteeni Brady Tkachuk, joka naulasi toisen erän lopulla 4-2 -maalin ja 5-2 -maalin kolmannessa erässä. Puolustaja Jakob Chychrun naulasi hyökkäyspään komeilla vedoilla kaksi ensimmäistä kotijoukkueen osumaa.

3-1 -maalista ylivoimalla vastasi huippulupaava Jake Sanderson. Anton Forsberg pelasi kotijoukkueen maalilla erinomaisen ottelun kopaten 19 vetoa. Kahteen ensimmäiseen erään Flyers laukoi yhdeksän kertaa.

Flyersin maalit menivät Travis Konecnyn ja huippupuolustaja Cam Yorkin nimiin. Carter Hart jätettiin tolppien väliin melko pahasti yksin. Hart torjui 26 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL