Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaupataanko NHL:n supertähti? – Rasmus Ristolaisella töitä Philadelphian alakerrassa

Philadelphia Flyersin tähtimaalivahti Carter Hart.
AOP

Viime kaudella John Tortorellan valmennukseen siirtynyt Philadelphia Flyers teki suuria muutoksia kesällä joukkueeseen. GM:ksi palkattu Daniel Briere aloitti uudelleenrakennuksen, jota pitäisi viedä vuosi vuodelta eteenpäin. Joukkueessa on tälle kaudelle muutamia merkittäviä runkopelaajia, joiden tasoa tullaan seuraamaan pitkin kautta.

Philadelphia Flyersissa on käynnissä puolustuksen osalta murros. GM Daniel Briere kauppasi kesällä venäläispuolustaja Ivan Provorovin Columbus Blue Jacketsia ja sai Sean Walkerin samaisessa kaupassa Los Angeles Kingsistä riveihinsä.

Ykköspari kauteen lähdettäessä muodostuu kanadalaispuolustaja Travis Sanheimin ja Rasmus Ristolaisen varaan. Ristolainen kärsii pienistä vammoista, joten suomalaista ei nähdä kauden ensimmäisissä peleissä mukana.

Isoin isku Flyersille tapahtui jo reilu vuosi sitten, kun joukkueen entinen GM Chuck Fletcher hankki kanadalaispuolustaja Ryan Ellisin Nashville Predatorsista riveihinsä. Ellis pystyi pelaamaan vamman takia vain neljä ottelua viime kaudella eikä kanadalaisen pelikunnosta ole vieläkään täyttä selvyyttä.

Tällä kaudella Flyersin puolustuksessa Cam Yorkin tulee ottaa paikka johtavana puolustajana. Entinen ykköskierroksen varaus pelasi viime kaudella 54 ottelua ja teki 20 tehopistettä. NHL-uralla 88 otteluun on syntynyt 30 tehopistettä. York sai peliaikaa viime kaudella keskimäärin 19.39 minuuttia ottelua kohden, mutta tällä kaudella lukemien olisi syytä nousta reilusti yli 20 minuutin.

Walkerin lisäksi kokemusta puolustukseen tuo Marc Staal, joka teki vuoden mittaisen sopimuksen. Staal pelasi viime kaudella Florida Panthersissa, joka eteni Stanley Cup -finaaleihin.

Ruotsalaispuolustaja Emil Andrae on mielenkiintoisin nimi. Andrae on todella fyysinen, mutta samalla kiekollinen puolustaja, joka on tehnyt jokaisella sarjatasolla kovaa jälkeä missä on urallaan pelannut. 21-vuotias pienikokoinen ruotsalainen teki viime kaudella SHL:ssä HV71’n riveissä 26 tehopistettä 51 otteluun.

Maalivahtiosastolla saattaa tapahtua merkittäviä muutoksia seuraavan kahdeksan kuukauden aikana. Kesällä kanadalaismaalivahti Carter Hart oli jo keskellä siirtohuhuja kesällä. Hartin taustalla Samuel Ersson ja Felix Sandström kärkkyvät paikkaa. 25-vuotias Hart pelaa nykyisen sopimuksensa viimeistä vuotta ja on kesällä rajoitettu vapaa agentti. Vaihtoarvo huippumaalivahdilla on korkea, joten tilanne elää tällä saralla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL