Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Joel Armia passitettiin AHL:n puolelle – ”Siirto mahdollinen…”

Montreal Canadiensin Joel Armia on lähtökuopissa.
AOP

Jääkiekossa maailmanmestaruuden voittanut suomalaishyökkääjä Joel Armia aloittaa kauden AHL:n puolella tai toisessa NHL-joukkueessa tällä kaudella. Montreal Canadiens lähetti kokeneen suomalaishyökkääjän NHL:n harjoitusleiriltä AHL:n puolelle. Koska hyökkääjä on jo kokenut, niin AHL:n siirtyäkseen Armian on läpäistävä siirtolista, josta mikä tahansa joukkue voi hänet poimia riveihinsä.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens on päätynyt kovaan ratkaisuun. Canadiensin GM Kent Hughes on lähettänyt NHL:n runkosarjan alla suomalaishyökkääjä Joel Armian AHL:n puolelle. Canadiensilla on NHL:ssä runsauden pulaa kokeneista laitahyökkääjistä, joten jonkun oli lähdettävä ulos joukkueesta, sillä joukkueet voivat pitää vain 23 pelaajaa samaan aikaan kokoonpanossa.

30-vuotias Armia on Buffalo Sabresin ykköskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Porista kotoisin oleva laitahyökkääjä on 193 senttiä pitkä ja painaa lähes sata kiloa. Hyökkääjä on urallaan tienannut lähes 15 miljoonaa dollaria pelaamalla NHL-jääkiekkoa.

Armialla on tällä hetkellä sopimusta jäljellä kaksi vuotta, jonka arvo on kaudesta 3,4 miljoonaa dollaria. On siis hyvinkin todennäköistä ellei jopa varmaa, että suomalainen siirtyy AHL:n puolelle eikä mikään joukkue hyökkääjää riveihinsä poimi. Pelaajakaupassa Canadiens voi päästä hyökkääjästä eroon syömällä puolet palkasta, mutta vaihtoarvo ei ole pilvissä. Canadiensilla on tällä hetkellä palkanpidätyksiä jo kahdesta pelaajasta, joten tätäkään ei tule tapahtumaan. Joukkueilla on samaan aikaan olla kolme palkanpidätystä.

Suomalainen on takonut NHL-urallaan 439 ottelua ja näissä on syntynyt yhteensä 153 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL