Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikilta kova kauppa! – Voimahyökkääjä vaihtaa jälleen maisemaa

Florida Panthersin Gustav Forsling Toronto Maple Leafsin Sam Laffertyn perässä.
AOP

NHL:n yksi alkavan kauden suurimmista mestarisuosikeista on Toronto Maple Leafs. Maple Leafs on rakentanut tälle kaudelle mielenkiintoisen joukkueen sekä saanut organisaation kruununjalokiven kiinnitettyä jatkosopimukseen. NHL:n runkosarjan alla Maple Leafs viritteli mielenkiintoisen pelaajakaupan, jossa voimahyökkääjä vaihtaa maisemaa Torontosta länteen. 

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs on tehnyt mielenkiintoisen pelaajakaupan. Maple Leafs lähetti yhdysvaltalaishyökkääjä Sam Laffertyn pelaajakaupassa Vancouver Canucksiin. Vaihdossa Maple Leafs sai viidennen kierroksen varausvuoron kesän 2024 NHL:n varaustilaisuuteen.

Lafferty siirtyi osana isoa pelaajakauppaa kesken viime kauden Chicago Blackhawksista Maple Leafsin riveihin.

Laffertylla on sopimustaan vielä tämä kausi jäljellä, jonka arvo on 1,15 miljoonaa dollaria kaudesta. 28-vuotias laitahyökkääjä on alkujaan Pittsburgh Penguinsin neljännen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Lafferty varattiin NHL:n vuorolla numero 113.

Yhdysvaltalainen on kotoisin Pennsylvanian osavaltion Hollidaysburgin kaupungista. 210 otteluun NHL:n runkosarjassa hyökkääjä on takonut 23 maalia ja yhteensä 59 tehopistettä. Oikealta laukova hyökkääjä on 188 senttiä pitkä ja painaa 93 kiloa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL