Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tapparan johdossa uuteen Liiga-viikkoon! – Tässä viikon kuumat kamppailut

Tappara juhlii maalia.
AOP

Liigan runkosarjaa on takana kuudesta yhdeksään ottelua jokaisella joukkueella, kun kolme peliviikkoa on runkosarjaa takana. Liigan kärjessä on kaikille niin tuttu joukkue viime kausilta, kun Tampereen Tappara on jahtaamassa jo kolmatta Suomen mestaruutta putkeen. Sarjassa on tällä kaudella useita joukkueita, joilla riittää paukut tehdä kirvesrinnoille kiusaa.

Ruotsalaispäävalmentaja Rikard Grönborgin luotsaama Tampereen Tappara on ollut alkukauden vahvin joukkue Liigassa. Seitsemään otteluun Tappara on kerännyt 17 pistettä ja johtaa sarjaa ennen Olli Jokisen valmentamaa Mikkelin Jukureita. Sarjassa tasapisteissä toisesta sijasta kuudenteen on viisi joukkuetta, joten taistelu kärkipaikoista syksyn osalta on todella tiukkaa. Jukurien lisäksi 15 pisteessä ovat Porin Ässät, Turun Palloseura, Tampereen Ilves ja Rauman Lukko.

Lukko ja Tappara kohtaavat Liiga-viikon ensimmäisessä kamppailussa tiistaina. Tiistain kierroksella on vaan näiden kestomenestyjien välinen kamppailu. Keskiviikkona on luvassa isompi kierros, kun Ässät vierailee Jyväskylässä JYP:n luona ja TPS saa vieraakseen HPK:n Hämeenlinnasta kahden muun ottelun lisäksi. Torstain kierroksella on luvassa kaksi ottelua, kun perjantaina Liigassa on neljän ottelun kierros. Perjantain ehdoton huippumatsi pelataan Tampereella, kun Tappara isännöi Jukureita.

Lauantaina on luvassa täysi seitsemän ottelun kierros joista Helsingin IFK:n ja Ässien välinen kamppailu käynnistyy jo kolmelta muiden alkaessa viideltä. Kierroksella on luvassa myös yksi kärkikamppailu, kun Lukko isännöi TPS:ää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga