Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HPK joutuu kovaan testiin! – Vastassa ärsytetty mestari

Hämeenlinnan jäähalli.
AOP

Liigassa pelataan lauantaina kuuden ottelun mittainen kierros. Tampereen Nokia Areenassa kaksi edellistä Suomen mestaruutta nimiinsä vienyt Tampereen Tappara pyrkii palaamaan raiteilleen. Tappara hävisi torstaina kauden ensimmäisen pelinsä. Lauantaina Tapparalla on vastassa oikein sopiva vastustaja kurssin palauttamiseen, kun Nokia Areenan jäälle luistelee Hämeenlinnan Pallokerho.

Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara kärsi karvaan tappion Liigassa torstaina, kun Tappara kaatui kaupungin paikallisessa Ilvekselle 5-3 -lukemin. Tappio oli kirvesrinnoille kauden ensimmäinen. Tappara on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelustaan viisi ja kerännyt yhteensä 14 pistettä.

Lauantaina Tampereella vastaan asettuu kauden seitsemänteen peliin vain kerran tällä kaudella voittoa juhlinut Matias Lehtosen valmentama Hämeenlinnan Pallokerho. HPK:lle osattiin ennustaa vaikeaa kautta, mutta alkukausi on ollut surkea. Seitsemässä ottelussa joukkue on kerännyt vain neljä pistettä. Eroa kymmenettä sijaa pitävään Vaasan Sportiin on jo viisi pistettä ja suoraan puolivälieräpaikkaan kahdeksan pistettä.

HPK oli keskiviikkona kotiottelussa JYP:ä vastaan jo 3-1 -lukemin tappiolla, mutta nousi ottelussa jatkoajalle. Lopulta JYP vei kaksi pistettä mukanaan. Varsinaisella peliajalla hävityssä viidessä kamppailuissa HPK on tehnyt yhteensä kuusi maalia. HPK:n tehomies on alkukauteen ollut kanadalaisvahvistus Danick Martel. Martel on tehnyt neljä maalia ja yhteensä viisi tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga