Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tässä Liigan alkukauden parhaat maalivahdit! – Kärjessä todellinen yllätysnimi

Jukurien maalivahti Rasmus Korhonen on ollut erinomainen Liigassa.
AOP

Liigan runkosarjaa on noin kymmenisen ottelua pelattu kauttaaltaan ja sarjaa johtaa hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara. Alkukauden aikana Liigassa on noussut uusia maalivahteja aivan kärkeen sarjassa, kun mitataan tilastoja. Yksi syistä, miksi Mikkelin Jukurit taistelee kärkisijoista alkukauden osalta löytyy joukkueen maalilta.

Olli Jokisen valmentaman Mikkelin Jukurien alkukausi on ollut mahtava. Viime kaudella joukkue sukelsi pahemman kerran, mutta nyt joukkue on takaisin kärjessä. Yksi isoista syistä Jukurien vahvaan alkukauteen löytyy maalinsuulta. Jukurit hankki täksi kaudeksi uuden maalivahdin, joka on toistaiseksi onnistunut erinomaisella tavalla.

Jukurien ykkösmaalivahdiksi hankittu Rasmus Korhonen on ollut alkukaudesta erinomainen. Korhonen on aloittanut kolme ottelua ja torjunut jokaisesta pisteitä Jukureille. Takana on kaksi voittoa ja yksi jatkoaikatappio, joka tuli Helsingin IFK:ta vastaan viime kaudella. Korhonen on torjunut yhden nollapelin ja torjuntaprosentti on huima 93,55.

Korhosen aisaparina toimiva Markus Ruusu on ollut myös hyvä. Ruusulla on tilillään myös nollapeli, mutta torjuntaprosentti on vain 91,67.

Liigan kärjestä löytyy maalivahtien osalta myös ensimmäisen nollapelinsä Liigassa torjunut kanadalaismaalivahti Samuel Harvey. Harvey nollasi viime viikolla Rauman Lukon maalilla Lahden Pelicansin, kun Lukko oli kotiyleisönsä edessä 4-0 -lukemin vahvempi. Harvey on torjunut viisi ottelua ja näistä kolme on päättynyt voittoon sekä neljästä on tullut pisteitä.  Harvey on napsinut kiekot lähes 92 prosentin varmuudella kiinni.

Porin Ässien ykkösmaalivahti, ruotsalainen Niklas Rubin on ollut patapaitojen kantava voima. Kuudesta ottelusta Rubin on torjunut neljä voittoa ja yhteensä kaksi nollapeliä. Rubinin torjuntaprosentti alkukauden osalta on myös huima 91,53.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga