Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Entinen Liiga-tähti passitettiin AHL:n!

Ottawa Senatorsin Leevi Meriläinen on tehnyt NHL-debyytin.
AOP

NHL:ssä kovaa tahtia paluuta pudotuspeleihin tekevä Ottawa Senators on tehnyt merkittäviä leikkauksia kokoonpanoon. Senators on lähettänyt NHL:n harjoitusleiriltä yhteensä 14 pelaajaa kohti AHL:ää. Näissä on mukana kaksi Liigasta tuttua suomalaispelaajaa, joiden näytöt eivät tältä erää riittäneet paikkaan NHL:ssä.

Oulun Kärpissä hurjalla tasolla aikoinaan pelannut Leevi Meriläinen on lähetetty NHL:n harjoitusleiriltä AHL:n puolelle Belleville Senatorsiin. Meriläinen lähetettiin AHL:n harjoitusleirille lauantain vastaisena yönä Winnipeg Jetsiä vastaan pelatun harjoitusottelun jälkeen. Meriläinen torjui ottelussa ensimmäisen puolikkaan ja päästi yhden maalin.

190 senttiä pitkä Meriläinen torjui viime kaudella Kärpissä 42 ottelua runkosarjassa ja näistä voittoon päättyi 18. Torjuntaprosentti oli lähes 92. NHL:ssä maalivahti teki myös debyytin. Meriläinen pääsi pelaamaan kaksi ottelua Senatorsin maalilla, mutta molemmat päättyivät tappioon. AHL:ssä otteluja kertyi neljä. Näistä kolme päättyi voittoon yli 93’n torjuntaprosentilla.

Saman kohtalon Meriläisen kanssa koki Tampereen Ilveksen kasvatti, puolustaja Lassi Thomson. Thomson on pelannut jo kolmella edellisellä kaudella isolla vastuulla AHL:n puolella Senatorsin riveissä. NHL-otteluita Thomsonille on kertynyt kahdella kaudella yhteensä 18 kappaletta. Näissä on syntynyt yhteensä viisi tehopistettä. Liigassa Thomson on tehnyt Ilveksen paidassa 57 otteluun 15 tehopistettä.

Viime kaudella Thomson iski Senatorsin riveissä AHL:ssä yhteensä 33 tehopistettä 56 otteluun. Tämä oli toiseksi eniten puolustajista. Enemmän tehopisteitä keräsi Maxence Guenette, joka pelasi toki myös 72 ottelua. Näihin kanadalainen paukutti 40 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL