Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jatkuuko puhdas sarja? – Tapparalla edessään kauden viides testi

Tapparan yhdysvaltalaishankinta Carter Camper.
AOP

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tampereen Tappara on aloittanut Liiga-kauden erinomaisella tavalla. Tappara on hoitanut kaikki neljä ensimmäistä otteluaan suoraan varsinaisella peliajalla nimiinsä. Nyt joukkue hakee jo viidettä voittoa putkeen, kun joukkue kohtaa viisi ottelua sisältävällä kierroksella Kouvolan KooKoon.

Rikard Grönborgin aikakausi Tampereen Tapparan päävalmentajana on käynnistynyt erinomaisesti. CHL:n runkosarjan neljästä ensimmäisestä ottelusta hallitseva CHL-mestari on voittanut kolme. Tämä vire on jatkunut myös Liiga-kaukaloihin, kun neljä ensimmäistä ottelua on kääntynyt Tapparalle suoraan varsinaisella peliajalla.

Neljästä voitosta kaksi on tullut nollapelien kera, kun Lahden Pelicans kaatui kotiavauksessa 4-0 -lukemin ja JYP vieraskaukalossa samoin lukemin. Jokaiseen otteluun Tappara on onnistunut iskemään vähintään neljä maalia, kun HIFK kaatui kauden toisessa kotiottelussa 4-3 -lukemin viime hetken maalilla ja viikonloppuna KalPa kaatui 5-4 -lukemin.

Tapparan tehokkain pelaaja on alkukauden osalta ollut kokenut yhdysvaltalaishyökkääjä Carter Camper, joka on neljään otteluun iskenyt tehot 2+3. Kanadalaishyökkääjä Nick Baptiste on tehnyt eniten maaleja, kun näitä on koossa kolme kappaletta.

Olli Salon valmentamalla KooKoolla on jo takana kuusi ottelua Liiga-kautta ja tilillä on vain neljä pistettä. KooKoo kaatoi kauden toisessa ottelussaan Lappeenrannan SaiPan vieraissa 4-3 -lukemin jatkoajalla. Ensimmäiset kolme pistettä tuli viime viikolla, kun Vaasan Sport kaatui kotiyleisön edessä 3-1 -lukemin.

KooKoo on kahdessa ottelussa jäänyt tällä kaudella maaleitta ja kuuteen otteluun on syntynyt vain 11 maalia. Vajaat kaksi maalia ottelua kohden ei lupaa paljoa Tapparan kaltaista joukkuetta vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga