Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Oulun Kärpillä pakkovoiton paikka – Vastassa aina hankala Sport

Kärppien Julius Junttila ohitti Oskari Setäsen kahdesti.
AOP

Liigassa jatketaan otteluviikkoa keskiviikkona viiden ottelun voimin. Yksi merkittävimmistä otteluista pelataan Vaasassa, kun Risto Dufvan valmentama Sport isännöi sarjassa jumbona olevaa Oulun Kärppiä. Kärpät on aloittanut todella vaisusti odotuksiin nähden ja joukkue tarvitsee nopeasti ensimmäiset täydet pisteensä.

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät on aloittanut uuden Liiga-kauden todella vaisusti. Joukkue on kerännyt neljästä ensimmäisestä ottelusta vain kolme pistettä. Kauden avauspelissä Kärpät kaatoi tämän illan vastustajan Vaasan Sportin jatkoajalla syntyneellä maalilla 2-1 -lukemin. Tätä on seurannut kolme tappiota, joista yksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

Alkukauden tehokkaimmat pelaajat Kärpissä ovat olleet kolmen maalin Julius Junttila, ruotsalaispuolustaja Victor Berglund, kanadalaishyökkääjä Connor Bunnaman, Teemu Turunen ja yhdysvaltalaisvahvistus Trevor Mingoia. Berglund ja Bunnaman ovat iskeneet tehot 1+1, kun Mingoialla ja Turusella on tilillään kaksi syöttöpistettä.

Risto Dufvan valmentama Sport on ottanut tällä kaudella viidestä ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa ja yhteensä kuusi pistettä. Sport kaatoi kauden toisessa ottelussaan Porin Ässät kotiyleisön edessä 4-1 -lukemin. Tätä seurasi kaksi selvää vierastappiota, kunnes Sport haki jatkoajan jälkeen kaksi pistettä lauantaina Lappeenrannan SaiPan vieraista.

Sportin tehomies on alkukauteen ollut puolustaja Atro Leppänen. Leppänen on viiteen otteluun iskenyt neljä maalia. Ruotsalaishyökkääjät Jens Lööke ja Kalle Miketinac ovat neljässä tehopisteessä 1+3 tehoin. Kanadalaispuolustaja Reece Scarlettilla on neljä syöttöpistettä kauden viiteen ensimmäiseen otteluun.

Tällä viikolla Kärpät tarvitsee käytännössä molemmista otteluista kolmen pisteen voitot, ettei tuska nouse liian kovaksi. Vaasasta joukkue palaa Ouluun ja kohtaa SaiPan perjantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga