Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicans lensi jälleen turbiiniin!

Jami Krannila iski Lukon 3-0 -maalin Pelicansin Jussi Olkinuoran taakse.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona viiden ottelun mittainen kierros. Kolmessa ottelussa nähtiin maalijuhlat ja haettiin ratkaisu lopulta varsinaisen peliajan jälkeen. Raumalla ei nähty maalijuhlia eikä jatkoaikoja, kun Rauman Lukko otti kauden ensimmäisen voittonsa kotiyleisön edessä. Lukko kaatoi viime aikoina todella kesysti esiintyneen Lahden Pelicansin.

Tomi Lämsän valmentama Rauman Lukko nappasi Liigassa jo toisen kolmen pisteen voiton putkeen kaatamalla Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin tylysti. Lukko oli ottelussa vahvempi selvin 4-0 -lukemin.

Lukko karkasi kahden ensimmäisen erän aikana 3-0 -johtoon ja joukkueen kultakypärä Sebastian Repo viimeisteli ottelun loppulukemat päätöserässä ylivoimalla.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli neloskentän laitahyökkääjä Linus Nyman, joka iski ottelussa tehot 1+2. Nymanin ketjukaveri Harri Kainulainen vietti kahden tehopisteen iltaa 1+1 tehoin, mutta joutui jättämään ottelun loukkaantumisen takia toisessa erässä.

Nymanin, Repon ja Kainulaisen lisäksi maalinteossa kotijoukkueelta onnistui toisen erän lopulla Jami Krannila, joka iski lähietäisyydeltä kiekon oli MM- ja olympiakultaa voittaneen maalivahti Jussi Olkinuoran. Maali oli Krannilan Liiga-uran ensimmäinen. Olkinuoralle kertyi vieraiden maalilla 24 torjuntaa. Samuel Harvey torjui Liiga-uransa ensimmäisen nollapelin Lukon maalilla ja tarvitsi tähän vain 16 koppia.

Pelicansilla on paljon mietittävää jatkoon, sillä kuudesta Liiga-ottelusta tilille on kertynyt vasta kaksi kolmen pisteen voittoa ja yhteensä kuusi pistettä. Kahteen edelliseen otteluun hyökkäykseen kovin avuin varusteltu joukkue ei ole onnistunut maalinteossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga