Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestiksessä viikko käyntiin kahdella ottelulla – Jokerit palaa Nordikselle!

Helsingin Jokerien Jere Vertanen.
AOP

Mestiksessä käynnistetään toista peliviikkoa tiistaina kahden ottelun voimin. Paluun Suomen alaisille kiekkokentille tehnyt Helsingin Jokerit palaa lähes 30 vuoden tauon jälkeen Helsingin vanhaan jäähalliin, kun narripaidat isännöi Imatran Ketterää. Kierroksen toisessa ottelussa Kokkolan Hermes kohtaa Kajaanin Hokin perinteisimpien Mestis-seurojen välisessä kamppailussa.

Tero Määtän valmentama Helsingin Jokerit hakee tiistaina kauden ensimmäistä kolmen pisteen voittoa Mestiksessä. Jokerit kohtaa tiistaina Helsingin vanhassa jäähallissa eli lempinimeltään ”Nordiksella” Imatran Ketterän.

Jokerit kaatoi kauden avausottelussaan hallitsevan Mestis-mestarin Kiekko-Espoon 3-2 -lukemin jatkoajalla syntyneellä Leevi Lembergin maalilla. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa Keravalla Jokerit taipui KOOVEE:n käsittelyssä 3-2 -lukemin. Kummassakin ottelussa Jokerit on joutunut tappioasemaan nopeasti ja tullut takaa. Kiekko-Espoota vastaan takaa-ajo onnistui, mutta tamperelaisjoukkuetta vastaan se jäi maalin päähän.

Entisen jokeripuolustaja Kari Martikaisen valmentama Ketterä aloitti kauden lauantaina tyylikkäällä 9-3 -voitolla Joensuun Kiekko-Pojista. Avauserässä Ketterä karkasi 5-0 -johtoon ja ennen päätöserää joukkue johti ottelua jo 7-1 -lukemin. Ketterältä kolmen tehopisteen miehiä ottelussa olivat tehot 2+1 tehnyt Miku Ronkainen ja 1+2 tehot iskenyt Ossi-Petteri Jaakola.

Martikainen oli juhlimassa Jokerien kanssa kolme mestaruutta, kun joukkue 1990-luvulla viimeksi pelasi Nordiksella.

Päivän toisessa Mestis-ottelussa Kokkolan Hermes isännöin Kajaanin Hokkia. Hokki on hävinnyt kummatkin ottelunsa tällä kaudella, kun Roki ja Kiekko-Pojat takoivat kuusi maalia kajaanilaisia vastaan. Hermes hävisi kauden avauksen IPK:lle, mutta voitti kauden kotiavauksen KeuPa HT:ta vastaan voittolaukauskilpailun jälkeen 3-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis