Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Helsingin Jokereille historiallinen voitto!

Leevi Lemberg onnistui kahdesti maalinteossa Nordiksella.
AOP

Mestiksen toinen otteluviikko on käynnistynyt tiistaina kahdella ottelulla ja tuloksena oli kaksi kotivoittoa. Helsingin Jokerit nappasi paluuottelussaan Nordikselle ensimmäiset kolme pistettä Mestiksessä, kun sarjan kestomenestyjiin kuuluva Imatran Ketterä kaatui lähes seitsemän tuhannen katsojan edessä.

Tero Määtän valmentama Helsingin Jokerit nappasi komean kotivoiton Mestiksessä tiistaina. Jokerit kaatoi kauden kolmannessa ottelussa Kari Martikaisen valmentaman Imatran Ketterän selvin 4-2 -lukemin.

Jokerit ratkaisi ottelun toisessa erässä tekemällä kaksi maalia ja siirtymällä ottelussa 3-1 -johtoon ennen päätöserää. Kolmannessa erässä Jokerit teki ottelun ratkaisseen 4-1 -maalin, kun taitohyökkääjä Leevi Lemberg iski illan toisensa ja kauden kolmannen osuman.

Kotijoukkueen muista maaleista vastasivat Joona Korhonen ja Emil Oksanen. Oksanen on tehnyt tällä kaudella Lembergin tavoin kolme maalia.

Ketterältä maalinteossa onnistui kahdesti Aleksi Akkila. Akkila tasoitti ottelun avauserässä ja teki 4-2 -kavennuksen kolmannen erän puolivälin jälkeen.

Jokerien maalilla kauden kolmannen ottelun aloittanut Severi Auvinen torjui yhteensä 18 kertaa. Santeri Lipiäinen pelasi erinomaisen ottelun Ketterän maalilla ja venyi kiekon tielle yhteensä 24 kertaa. Päätöserässä vieraiden maalivahdille kertyi vain kolme torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis