Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestiksen valopilkulle huima vahvistus!

Mikkelin Jukureissa pelannut Teemu Henritius palaa Jokereihin.
AOP

Mestiksessä kaksi ensimmäistä otteluaan pelannut Helsingin Jokerit on hankkinut vahvistuksen hyökkäykseensä. Mestis-kauden voitolla Kiekko-Espoosta aloittanut joukkue hankki kokeneen hyökkääjän riveihinsä, joka on urallaan aiemminkin pelannut organisaation riveissä.

Tero Määtän valmentama Helsingin Jokerit on vahvistanut hyökkäystään. Jokerit on kiinnittänyt Teemu Henritiuksen loppukauden kestävään sopimukseen. 30-vuotias hyökkääjä on Helsingin Jokerien kasvatti. 180 senttiä pitkällä hyökkääjällä on kokemusta Jokereista ennen tätä kautta yhteensä kahdelta kaudelta miehistä ja yhteensä 11 ottelua.

Henritius saapuu Suomen toisiksi korkeimmalle sarjatasolle pelattuaan viime kauden Saksan DEL2 -liigaa Lausitzer Fuchsen riveissä. DEL2’ssa syntyi 32 otteluun kaksi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä.

– Henritius tuo keskushyökkääjäosastollemme lisää laatua ja leveyttä, minkä lisäksi joukkueeseen tärkeää johtajuutta ja kokemusta. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tarinaamme mukaan pelaajan, jolla on vankka tausta Jokereiden junioreista, sanoo urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

Pelaaja on itsekin tyytyväinen paluuseen kotiseuraansa.

– On ollut ilo katsoa, miten Jokereiden toiminta on lähtenyt uudestaan käyntiin. Kesän aikana itsellä vahvistui se tunne, että olisi hienoa palata takaisin kotiin ja päästä auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon. Fiilis on nyt tosi iloinen ja positiivinen, Henritius kertoo Jokerien tiedotteessa.

Jokerit pelaa tällä viikolla kolme ottelua. Kotiottelut Imatran Ketterää ja RoKia vastaan sekä vierasottelun Jyväskylässä KeuPa HT:ta vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis