Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ilveksellä tylsät terät – KalPalle ensimmäinen vierasvoitto

Ilveksen ja KalPan pelaajat kuvassa.
AOP

Tiistaina käynnistettiin Liiga-viikko Tampereella yhdellä ottelulla, kun tappioputkeen ajautunut Ilves isännöi Kuopion KalPaa. KalPalle ottelu oli Liigassa toinen putkeen Tampereen kirkkaissa valoissa. KalPa pelasi viimeksi lauantaina Nokia Areenassa Tapparaa vastaan. Tuolloin joukkueelle tuli tappio, vaikka maaleja KalPa onnistuikin tekemään.

Petri Karjalaisen valmentama Kuopion KalPa onnistui ottamaan kauden ensimmäisen vierasvoittonsa ja kolmannen kolmen pisteen voiton. KalPa kaatoi Antti Pennasen valmentaman Tampereen Ilveksen avauserän maaleilla 2-1 -lukemin.

Avauserässä KalPalta maalinteossa onnistuivat Filip Westerlund ja Aleksi Elorinne. Ottelun kaikki kolme maalia nähtiin ensimmäisen 20 minuutin aikana, kun Ilveksen tshekkihyökkääjä Simon Stransky vastasi kavennuksesta.

Vieraiden maalilla voiton torjui nuori ja lupaava Juha Jatkola. KalPan ykkösmaalivahti nappasi tililleen 21 torjuntaa. Kotijoukkueen maalilla ruotsalaismaalivahti Jonas Gunnarsson otti yhteensä 22 koppia.

KalPa jatkaa kauttaan kotiottelulla JYP:ä vastaan perjantaina ja tämän jälkeen matka jatkuu Satakuntaan Rauman Lukon vieraaksi. Ilves pelaa seuraavankin ottelun Tampereella, kun torstaina on edessä kauden ensimmäinen paikallisvääntö Tapparaa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga