Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa yksi ottelu! – Mestarisuosikilla kova testi

KalPan Colby Sissons.
AOP

Liigassa kauden kolmas peliviikko käynnistetään tiistaina yhdellä ottelulla, kun kahdella edellisellä kaudella välierissä esiintynyt Tampereen Ilves isännöi Kuopion KalPaa. Ottelussa kohtaavat joukkueet ovat hävinneet edelliset ottelunsa, joten voitto maistuisi kummallekin. 

Tampereen Nokia Areenassa käynnistetään Liiga-viikko todella mielenkiintoisella ottelulla, kun sarjassa viidentenä oleva Tampereen Ilves isännöi seitsemäntenä olevaa Kuopion KalPaa. Antti Pennasen valmentama Ilves on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Lahden Pelicansille ja Turun Palloseuralle. Näistä otteluista maaliero on karmiva 1-6. Lauantaina Turussa TPS oli 3-0 -lukemin vahvempi, kun taas perjantaina Pelicans haki pisteet Tampereelta 3-1 -voitolla.

Petri Karjalaisen valmennukseen tälle kaudelle siirtynyt KalPa on pelannut vasta viisi ottelua. Näistä tuloksena on kolme voittoa joista kaksi on tullut varsinaisella peliajalla. Kaikki voitot ovat tulleet kotiyleisön edessä, kun Kuopiossa KalPa on kaatanut Pelicansin, Rauman Lukon ja Lappeenrannan SaiPan. Edellinen vierasottelu on nimenomaan Tampereelta, kun Tappara oli KalPaa vahvempi 5-4 -lukemin. Tappara johti ottelua jo 4-0 ja 5-2 -lukemin, mutta KalPa nousi lopulta maalin päähän.

Ilveksen alkukauden tehomies on ollut keskushyökkääjä Oula Palve. Palve on iskenyt seitsemän tehopistettä. Tehokkain maalintekijä on ollut tshekkihyökkääjä Petr Kodytek viidellä osumallaan. KalPan tehomies on ollut puolustaja Colby Sissons. Kanadalainen on iskenyt viiteen otteluun tehot 1+5. Jesper Mattila on ollut tehokkain maalintekijä kolmella osumalla viiteen otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga