Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Olisitko uskonut? – Tässä Liigan tehokkain pelaaja

SaiPan Antti Kalapudas on ollut hurjassa lyönnissä.
AOP

Liigan runkosarjaa on kahden ensimmäisen peliviikon jälkeen neljästä kuuteen ottelua jokaisella joukkueella. Otanta on vielä hyvinkin pieni, mutta siitä huolimatta Liigan pistepörssin kärjessä keikkuu varsin odottamattomat nimet. Liigaa johtaa kahden ensimmäisen viikon jälkeen Turun Palloseura, joka on voittanut kaikki viisi otteluaan. Toisena on Tampereen Tappara puhtaalla pelillä.

Liigan runkosarjan 60 ottelun mittaista maratonia on takana vasta noin kahdeksan prosenttia. Alkukausi on pitänyt sisällään yhden ison yllätyksen ja se on Oulun Kärppien totaalinen konttaaminen Lauri Marjamäen alaisuudessa. Kärpät tippui viime kevään pudotuspeleissä heti ensimmäisellä kierroksella jatkosta.

Toinen iso yllätys löytyy pistepörssistä, joka johtaa viime kauden todellisen floppijoukkueen eli Lappeenrannan SaiPan kokenut hyökkääjä Antti Kalapudas. Kalapudas on iskenyt viiteen otteluun viisi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä. Tehotilasto on lukemassa +1.

27-vuotias hyökkääjä on parhaalla Liiga-kaudellaan tehnyt Vaasan Sportin riveissä 56 otteluun 12 maalia ja yhteensä 46 tehopistettä. Viime kaudella SaiPassa syntyi 23 tehopistettä 32 otteluun.

Kalaputaan kanssa pistepörssin kärkipaikan jakaa Mikkelin Jukurien tshekkihyökkääjä Michal Kovarcik, joka on iskenyt yhden maalin ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Maalipörssissä kärkipaikkaa Kalaputaan kanssa jakavat Jukurien latvialaishyökkääjä Oskars Batna, Tampereen Ilveksen Petr Kodytek ja Porin Ässien Lenni Hämeenaho. Kaikilla on kasassa viisi maalia.

Batna on iskenyt yhteensä seitsemän tehopistettä, kun Kodytekilla on kasassa kuusi tehopistettä. Hämeenaho ei ole vielä maaleja syötellyt. Ilveksen tehokkain pistemies on edelleen Oula Palve, jolla on kasassa yksi maali ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga