Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Mestarisuosikkien johdolla kolmanteen Liiga-viikkoon! – Tässä kuumat ottelut

TPS juhlii voittoa.
AOP

Liigassa on runkosarjaa takana neljästä kuuteen ottelua. Kahden ensimmäisen viikon jälkeen sarjan kärki on todella tiiviissä paketissa, kuten odottaa sopii. Viisi kärkijoukkuetta on kolmen pisteen sisällä toisistaan. Liigan kärjessä olevat joukkueet eivät isosti yllätä.

Jääkiekon kotimaisen Liigan kolmas otteluviikko käynnistyy tiistaina yhdellä ottelulla, kun sarjassa viidentenä ensimmäisen kahden viikon jälkeen oleva Tampereen Ilves isännöi Kuopion KalPaa. Antti Pennasen valmentama miehistö on kerännyt kuuteen otteluun kymmenen pistettä ja on onnistunut ottamaan kolme voittoa varsinaisella peliajalla.

KalPan kausi on alkanut tasaisissa merkeissä, sillä joukkue on onnistunut viidestä ottelusta keräämään kahdeksan pistettä. Kaksi ottelua on päättynyt KalPan voittoon varsinaisella peliajalla.

Torstaina on luvassa yksi viikon isoimmista otteluista, kun Nokia Areenassa pelataan kauden ensimmäinen Tampereen paikallinen. Liigassa kahden viikon jälkeen toisena oleva Tampereen Tappara isännöi Ilvestä.

Tappara pelaa keskiviikkona viikon ensimmäisen ottelunsa KooKoota vastaan Kouvolassa. Tampereen paikallisvastustajat kohtasivat toisensa viime kaudella Liigan runkosarjassa yhteensä kuusi kertaa ja näistä voitot menivät tasan.

Perjantain Liiga-kierroksella Liigaa kahden viikon jälkeen johtava Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura isännöi Porin Ässiä. Ässät on sarjassa kahden pelatun viikon ja kuuden ottelun jälkeen neljäntenä. Ässät on kerännyt tililleen kolme voittoa varsinaisella peliajalla ja yhteensä 11 pistettä, kun TPS on voittanut kaikki viisi kamppailua, mutta kaksi varsinaisen peliajan jälkeen.

Joukkueet kohtaavat toisensa heti lauantaina uudestaan Porissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga