Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestiksen suurorganisaatio hankki tähtipelaajan!

Otto Karvinen Jokereihin.
AOP

Mestiksessä syksystä eteenpäin pelaava Helsingin Jokerit on kiinnittänyt kovan vahvistuksen. Jokerit kiinnitti Liiga-kiekkoa pitkään pelanneen syvyyshyökkääjän pitkään sopimukseen, joka auttaa narripakkaa mahdollisesti nousemaan takaisin Suomen korkeimmalle sarjatasolle.

Helsingin Jokerit on kiinnittänyt Helsingin IFK:n kasvatti, vantaalaislähtöisen hyökkääjän Otto Karvisen.

Karvinen allekirjoitti Mestiksessä ensi kaudella pelaavan Jokerien kanssa hurjan kolmivuotisen sopimuksen. Vantaalla syntynyt Karvinen on tällä hetkellä 33-vuotias kiekkoilija. 187 senttiä pitkä ja 85 kiloa painava laitahyökkääjä omaa kokemusta Liigasta yhteensä 352 ottelun verran.

– Karvinen tuo joukkueellemme tärkeää esimerkkiä siitä, mitä on olla ammattiurheilija ja -jääkiekkoilija joka päivä. Hän pistää kaukalossa ja sen ulkopuolella kaiken likoon, pystyy pelaamaan monessa roolissa ja tuo työrauhaa muille pelaajillemme, kertoo Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki organisaation tiedotteessa.

Liigassa pisteitä hyökkääjä on iskenyt yhteensä 71 kappaletta. Mestiksessä pelejä on alla 124 kappaletta ja näissä tehoja on syntynyt yhteensä 43 pistettä. Liiga-uransa aikana hyökkääjä on edustanut Turun Palloseuraa, Vaasan Sportia, Oulun Kärppiä ja HIFK:ta.

Parhaalla kaudellaan Karvinen on tehnyt Kärppien riveissä 11 tehopistettä kaudella 2019-20. Viime kaudella sekä Kärppien, että HIFK:n riveissä otteluja kertyi 40 ja tehopisteitä yhteensä viisi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis