Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Häkkiä heilahti! – Liigatähdelle hurja pelikielto

SaiPan ulkomaalaisvahvistus Adam Helewka.
AOP

Liigassa nähtiin lauantaina mielenkiintoinen seitsemän ottelun mittainen ottelukierros. Kierroksella nähtiin yhteensä neljä nollapeliä, mutta myös yksi merkillinen taklaus, joka johti ulosajoon. Taklaus joutui kurinpidon käsittelyyn, eikä lopputulos ollut kovinkaan mieleinen taklaajalle.

Liiga-kauden yhdellä voitolla ja yhteensä kuudella pisteellä viidestä ottelusta aloittanut Lappeenrannan SaiPa kärsi ikävän tappion lauantaina pelatussa ottelussa. Ville Hämäläisen valmentama joukkue nousi hienosti Vaasan Sportia vastaan kahden maalin takaa tasoihin, mutta kärsi jatkoajalla tappion 4-3 -lukemin.

Ottelun toisen erän lopussa SaiPalle tuli viiden minuutin mittainen alivoima 2-3 -tilanteessa, kun kanadalaishyökkääjä Adam Helewka ajoi Sportin Anton Stråkaa päähän. Tästä ylivoimasta Sport ei kuitenkaan onnistunut tappamaan peliä vaan heti kolmannen erän alussa SaiPa nousi Antti Kalaputaan maalilla tasoihin. Sportin voiton jatkoajalla ratkaisi Axel Holmström kauden kolmannella maalilla.

Liigan kuripito teki oman selvitystyönsä Helewkan taklauksesta ja antoi lopulta tilanteesta kahden ottelun mittaisen pelikiellon. 28-vuotias hyökkääjä on sivussa ensi viikon vierasotteluista Oulun Kärppiä ja Jyväskylän JYP:ä vastaan.

Brittiläisen Kolumbian provinssista, Burnabyn kaupungista kotoisin oleva hyökkääjä on San Jose Sharksin neljännen kierroksen varaus kesältä 2015. 188 senttiä pitkä laitahyökkääjä pelasi viime kaudella ICEHL:ää HC Innsbruckin riveissä ja teki Itävallan suurseuran riveissä 43 otteluun yhteensä 28 maalia sekä 67 tehopistettä. NHL-otteluita hyökkääjällä ei ole tilillään.

Viiteen Liiga-otteluun Helewka on tehnyt tehot 1+1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga