Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Satakunnassa jaossa todella isot pisteet! – Jatkuuko Ässien voittoputki?

Porin Ässien Jan-Mikael Järvinen.
AOP

Liigassa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Viideltä käynnistyy yhteensä kuusi seitsemästä ottelusta ja 18.30 tippuu kiekko jäähän Turussa. Satakunnassa pelataan todella isoista pisteistä jo Liigan runkosarjan toisella viikolla, kun vahvaa virettä esittänyt Porin Ässät isännöi Hämeenlinnan Pallokerhoa. Etenkin vierasjoukkueelle pisteet tulisivat lauantaina tarpeeseen.

Jere Härkälän aikakausi Porin Ässien päävalmentajana on käynnistynyt todella hyvin. Runkosarjan kahdesta ensimmäisestä ottelusta pisteitä ei herunut, mutta tämän jälkeen joukkue on liitänyt voittoputkessa. Kauden ensimmäisissä otteluissa Ässät kärsi tappiot Tampereen Ilvekselle ja Vaasan Sportille.

Tämän jälkeen joukkue on kaatanut Kuopion KalPan, Mikkelin Jukurit ja Lappeenrannan SaiPan. Tällä viikolla Ässät teki maakuntamatkan Etelä-Karjalaan ja toi mukanaan viisi pistettä Satakuntaan.

Matias Lehtonen sai juhlia heti runkosarjan ensimmäisessä ottelussa voittoa, kun HPK haki Satakunnasta Rauman Lukon vieraista täydet kolme pistettä. Tämän jälkeen joukkue on tehnyt neljään otteluun yhteensä kuusi maalia ja hävinnyt kaikki suoraan varsinaisella peliajalla.

HPK on toki kohdannut kovinta kärkeä, kun tappiot ovat tulleet Ilvekselle, Jukureille, Turun Palloseuralle ja Helsingin IFK:lle.

Ässien tehomies on alkukauden aikana ollut kokenut Jan-Mikael Järvinen, joka on syöttänyt kuusi joukkueensa maalia. HPK:n tehomies on ollut kanadalaisvahvistus Danick Martel, joka on iskenyt neljä maalia, mutta ei ole kerännyt syöttöpisteitä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga