Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa todellinen huippuvääntö! – Mestarisuosikit iskevät yhteen

TPS:n kanadalaisvahvistus Aidan Dudas.
AOP

Liigassa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Kuusi päivän kamppailuista käynnistyy tuttuun kello 17.00 aikaan, mutta kierroksen helmi Turun Palloseuran ja Tampereen Ilveksen välillä venyy myöhemmäksi. TPS:n ja Ilveksen välisessä kamppailussa kiekko tippuu jäähän kello 18.30. Ottelusta voidaan odottaa todella kovaa syyskauden kiekkovääntöä, sillä kummallakin joukkueella on mestaruus tähtäimessä tällä kaudella.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura on aloittanut erinomaisesti tämän kauden Liigassa. TPS on voittanut kaikki neljä otteluaan ja kerännyt yhteensä kymmenen pistettä. Kaksi vierasvoittoa on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen, kun TPS oli JYP:ä vastaan parempi kauden avauksessa ja Oulun Kärpät kaatui viikon aiemmassa ottelussa vasta voittolaukauskilpailun jälkeen.

Viisi ottelua jo tällä kaudella Liigassa pelannut Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves johtaa Liigaa, vaikka joukkue on TPS:n kanssa tasapisteissä. Ilves koki perjantaina vasta kauden ensimmäisen täyden pistemenetyksen, kun viime kevään finaalijoukkue Lahden Pelicans oli Tampereella parempi 3-1 -lukemin. Ilves on ottanut kolme voittoa varsinaisella peliajalla.

Ilveksen tähtisentteri Oula Palve johtaa Liigan pistepörssiä. Palve on tehnyt seitsemän tehopistettä viiteen otteluun. Pelicansia vastaan joukkueen ainoasta maalista vastannut tshekkitaituri Petr Kodytek on iskenyt viiteen otteluun viisi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä.

TPS:n paras pistemies on ollut Petrus Palmu 3+3 tehoillaan. Kanadalaishankinta Aidan Dudas on iskenyt neljään otteluun kaksi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga