Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti innolla uuteen kauteen – ”Se teki hyvää…”

Tampa Bay Lightning ja New York Rangers vääntää. Mika Zibanejad Anthony Cirelli, Brandon Hagel
AOP

NHL:ssä on tällä viikolla käynnistyneet harjoitusleirit. Yksi mielenkiintoisimmista joukkueista alkavan NHL-kauden alla on Tampa Bay Lightning. Lightning on ollut pitkään NHL:n parhaimpia organisaatioita ja on sitä myös jatkossa. Siitä pitää huolen johtavien pelaajien erinomaiset sopimuksen. Viime kaudella Lightning katkaisi kolme vuotta kestäneen Stanley Cup -finaaliputken.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on ollut neljällä edellisellä kaudella kolmesti Stanley Cup -finaaleissa. Näistä kaksi finaalisarjaa päättyi Lightningin voittoon, mutta viimeisimmässä tuli tappio. Viime keväänä Lightning kaatui ensimmäisellä kierroksella Toronto Maple Leafsia vastaan kuudessa ottelussa.

Lightningin runkopelaajilla on ollut siis todella paljon otteluita vyöllään viimeisten kausien aikana, joka on tarkoittanut lyhyitä kesiä sekä suurta määrää loukkaantumisia.

Kanadalaishyökkääjä Anthony Cirelli pelasi Stanley Cup -finaaleissa Colorado Avalanchea vastaan keväällä 2022 loukkaantuneena ja joutui sen vuoksi sivuun peleistä vielä viime syksynäkin. Cirellin viime kausi oli monella mittarilla heikko. Nyt hyökkääjä sai pitkän kesäloman, mistä kanadalainen oli monellakin tapaa tyytyväinen.

– Se teki hyvää. Pitkä kesä aikaa harjoitella ja kehittää asioita tulevaa kautta varten. Nyt on vahvempi, nopeampi ja monellakin tapaa valmiimpi. Tärkeintä on se, että pääkopan sai tyhjäksi ja voi aloittaa puhtaalta pöydältä uuden kauden.

Cirelli on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 352 ottelua ja on iskenyt näihin yhteensä 188 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL