Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:stä karmeita suomalaisuutisia! – Sopimus on peruttu

Winnipeg Jetsin Saku Mäenalanen loukkaantui.
AOP

Viime kaudella NHL:ssä erinomaista kiekkoa pelannut suomalaishyökkääjä Saku Mäenalanen lensi NHL:n harjoitusleiriltä pihalle. Mäenalanen teki koeaikasopimuksen NHL:n kestomenestyjä Colorado Avalanchen kanssa, mutta ei päässyt kuntotestejä pidemmälle.

NHL:ssä urallaan 98 ottelua pelannut 29-vuotias suomalaishyökkääjä Saku Mäenalanen lensi ulos Colorado Avalanchen harjoitusleiriltä. Mäenalanen ei selvittänyt Avalanchen kuntotestiä, joten koeaikasopimus meni purkuun.

Mäenalanen on alkujaan Nashville Predatorsin varauksia, mutta ei pelannut yhtään ottelua organisaation riveissä. NHL:ssä debyytti tapahtui kaudella 2018-19 Carolina Hurricanesin riveissä, jossa 34 otteluun syntyi tehot 4+4. Pudotuspeleissä yhdeksään otteluun hyökkääjä syötti yhden maalin.

NHL:stä matka jatkui kahdeksi kaudeksi KHL:n Helsingin Jokerien riveihin, jossa loukkaantumiset häiritsivät pelaamista. Kahdella kaudella monipuolinen hyökkääjä sai tililleen 64 ottelua ja yhteensä 21 tehopistettä. Jokereista matka jatkui Oulun Kärppiin toissa kaudeksi, jossa 47 otteluun syntyi tehot 13+28. Mäenalanen kävi voittamassa Pekingissä olympiakultaa pelaten kuusi ottelua ja syöttäen yhden maalin.

Viime kaudeksi Mäenalanen palasi NHL:n ja sai Winnipeg Jetsin riveissä kasaan 64 ottelua. Näissä voimahyökkääjä iski tehot 4+6. Pudotuspeleihin kertyi yksi syöttöpiste viiteen otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL