Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n harjoituskausi alkoi! – Superlupaus teki käsittämättömän osuman

Los Angeles Kings kohtasi Logan Cooleyn edustaman Arizona Coyotesin Australiassa.
AOP

NHL:n harjoitusleirit ovat käynnistyneet tällä viikolla. Tällä viikolla on nähty myös ensimmäinen harjoitusottelu, kun Arizona Coyotes isännöi Los Angeles Kingsiä hieman eksoottisemmassa kohteessa. NHL rantautui ensimmäistä kertaa Australiaan. Australian suurkaupunki Melbournessa oli ohjelmassa pelata kaksi ottelua joista ensimmäinen on nyt takana.

Arizona Coyotes kaatoi harjoituskauden ensimmäisessä ottelussa Los Angeles Kingsin Australian suurkaupunki Melbournessa. Kaksi harjoitusottelua pelataan tenniksen Australian avoimista tutulla Rod Laver Arenalla, joka on turnauksen päästadion. Reilut 13 tuhatta katsojaa oli seuraamassa, kun Coyotes kaatoi Kingsin 5-3 -lukemin.

Ottelun ensimmäinen erä oli vielä maaliton, mutta maalihanat avautuivat täysin toisessa erässä, kun Coyotes iski neljästi ja Kings kolme kertaa. Coyotesilta maalinteossa toisessa erässä onnistuivat Lawson Crouse, Clayton Keller, superlupaus Logan Cooley ja suomalaistähti Matias Maccelli. Maccelli iski ylivoimalla Coyotesin 2-0 -maalin Juuso Välimäen esityöstä.

Kingsiltä maalinteossa onnistuivat Adrian Kempe, Viktor Arvidsson ja Trevor Moore. Ottelun kolmannessa erässä Barrett Hayton naulasi loppulukemat tyhjiin.

Ottelun ylivoimaisesti hienoin osuma nähtiin kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuden kolmosvaraus Cooley esiintyi ensimmäistä kertaa Coyotesin paidassa muita NHL-pelaajia vastaan tässä ottelussa.

Yhdysvaltalainen murtautui laidasta hienolla pyörähdyksellä keskustaan ja naulasi pelivälineen ohi Phoenix Copleyn.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL