Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK:lle täydet pisteet Hämeestä – Ratkaisu syntyi peruspuolustajan lavasta

HIFK:n Petteri Lindbohm.
AOP

Liigan yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Helsingin IFK otti todella makeat kolme pistettä perjantaina. HIFK kaatoi todella nihkeistä asemista Liiga-kauteen lähteneen Hämeenlinnan Pallokerhon kolmannen erän lopun maalillaan. HIFK jatkoi voitollaan voittoputkeaan jo kolmeen.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK otti jo kauden kolmannen voittonsa. HIFK kaatoi Matias Lehtosen valmentaman Hämeenlinnan Pallokerhon 2-1 -lukemin. HIFK nosti voitollaan koko kauden pistesaldonsa kahdeksaan. Kauden ensimmäisessä ottelussa joukkue kärsi tappion varsinaisella peliajalla hallitsevalle Suomen mestarille Tampereen Tapparalle, mutta tämän jälkeen on tullut kolme voittoa.

Ottelussa Lehtosen valmentama HPK karkasi avauserän puolivälin jälkeen johtoon nuoren Veikko Loimarannan osumalla, mutta HIFK pääsi tauolle tasatilanteesa. Vieraiden tasoitusmaalista vastasi Micke-Max Åsten.

Ottelun toinen erä oli maaliton ja ratkaisu nähtiin lopulta kolmannen erän lopulla. HIFK:n voittomaalista vastasi Ruotsissa Frölunda HC:n riveissä kiekkoillut Petteri Lindbohm. Lindbohm tinttasi kauden kolmannen maalinsa, kun ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain reilut viisi minuuttia.’

HIFK pelaa seuraavan kerran ensi viikolla. Ensi viikolla ohjelmassa on kolme ottelua. Viidestä ottelustaan vain ensimmäisen voittanut HPK jatkaa kauttaan lauantaina Porin Ässien vieraana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga