Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Kokenut NHL-maalivahti sai sopimuksen! – Palaa tuttuun ympäristöön

New Jersey Devilsin Keith Kinkaid.
AOP

NHL:ssä viime kaudella itäisen konferenssin pudotuspeleissä toiselle kierrokselle edennyt New Jersey Devils on vahvistanut maalivahtiosastoaan. Devils kiinnitti jo pitkään New Yorkin alueella viihtyneen maalivahdin vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Tämä on pitkälti AHL:ää koskeva pelaajasopimus.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils saa jatkossakin nauttia kokeneen maalivahdin palveluksista. GM Tom Fitzgerald antoi kokeneelle Keith Kinkaidille vuoden mittaisen jatkosopimuksen minimipalkalla 775 tuhatta dollaria. Kinkaidin sopimus on kaksisuuntainen eli AHL:ssä Utica Cometsin riveissä pelatessa palkka on eri kuin NHL:ssä pelatessa. AHL:ssä Kinkaid saa 350 tuhatta dollaria kaudesta.

Heinäkuun alussa 34 vuotta täyttänyt Kinkaid on kotoisin New Yorkin osavaltion Farmingvillen kaupungista. 191 senttiä pitkä maalivahti teki ensimmäisen sopimuksensa NHL:n 22-vuotiaana. 84 kiloa painavaa maalivahtia ikinä varattu NHL:n.

Urallaan reilut kahdeksan miljoonaa dollaria NHL:ssä pelaamalla tienannut Kinkaid on edustanut Devilsin lisäksi Montreal Canadiensia, New York Rangersia, Boston Bruinsia ja viime kaudella myös Colorado Avalanchea. Maalivahti on kerännyt vyölleen 169 ottelua maailman parhaassa jääkiekkoliigassa.

Kinkaidin edellä Devilsin maalivahtihierarkiassa ovat Vitek Vanecek ja Akira Schmid. AHL:n puolella Cometsin riveissä Kinkaid taistelee peliajasta yhdessä Nico Dawsin ja Erik Källgrenin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL