Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toteutuuko jättimäinen pelaajakauppa? – NHL-tähden vaihtoarvo pilvissä

Boston Bruinsin Brad Marchand
AOP

Viime kauden ylivoimaisesti paras joukkue NHL:n runkosarjassa oli Boston Bruins. Bruins joutui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaamaan kuitenkin parempansa, kun Florida Panthers oli seitsemässä ottelussa vahvempi. Mennyt kausi oli kahden Bruins-legendan aikakauden päätös, mikä tarkoittaa suuria ongelmia organisaatiolle alkavalle kaudelle. Se voi tarkoittaa myös kolmannen legendan uran päätöstä Bostonissa.

NHL:ssä tullaan näkemään todella mielenkiintoinen kausi. NHL:n itäisessä konferenssissa eletään melkoista vaihetta, kun kestomenestyjät alkavat vanhentua käsiin ja nuoret sekä nälkäiset pitkään syvissä vesissä uineet organisaatiot alkavat nousta.

Yksi todellisissa ongelmissa oleva organisaatio on Boston Bruins. GM Don Sweeney latasi viime kauden Bruinsiin kaiken ja tuloksena oli kautta aikain kovin runkosarja. Runkosarjan 65 voitosta ei lopulta ollut pudotuspeleissä mitään hyötyä, kun joukkue menetti 3-1 -sarjajohdon Florida Panthersia vastaan.

Patrice Bergeronin ja David Krejcin urat päättyivät viime kauteen. Tähän kauteen joukkueella on kokoonpanossa kaksi NHL-mitat täyttävää keskushyökkääjää, joista kummastakaan ei ole täyttämään Krejcin saatikka Bergeronin jättämää aukkoa.

Viime kaudella Bruins teki hurjan kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen tshekkihyökkääjä David Pastrnakin kanssa, joka on ollut pitkään jo yksi sarjan parhaimmista laitahyökkääjistä. Pastrnak on muodostanut yhdessä Bergeronin ja kokeneen kanadalaishyökkääjä Brad Marchandin kanssa NHL:n yhden parhaimmista kentistä.

Kentästä on kapellimestari nyt poissa ja 35-vuotiaalla Marchandilla on edullista sopimusta jäljellä enää tämä sekä seuraava kausi.

Mikäli tällä kaudella Jim Montgomeryn valmentama joukkue alkaa kyykkäämään, niin Marchandista olisi mahdollisuus repiä hurja palautus pelaajakaupan muodossa ja aloittaa osittainen uudelleenrakennus. Tällä kaudella Marchand saa nimetä 15 joukkuetta mihin tätä ei voi kaupata. Kanadalainen kertoo viimeiselle sopimuskaudelleen kahdeksan organisaatiota mihin ei suostu tulla kaupattavaksi.

Halifaxista kotoisin oleva Marchand tienaa keskimäärin 6,125 miljoonaa dollaria kaudesta. Oikeaa rahaa hyökkääjälle tarvitsee maksaa enää tasan seitsemän miljoonaa dollaria. Ensi kesänä hyökkääjä saa kolme miljoonaa dollaria allekirjoitusbonusta ja miljoonan palkkaa runkosarjan aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL