Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä tavoittelee pikavoittoja! – NHL:n varaustilaisuudessa mukaan tarttui kuusi pelaajaa

Yhdysvaltain huippulupaus Ryan Leonard varattiin Washington Capitalsiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Washington Capitalsin runko alkaa vanhenemaan käsiin. Tuleva kausi on viimeisiä jolloin joukkue pystyy vielä taistelemaan Stanley Cupista.

GM Brian MacLellan teki kesällä kovia ratkaisuja. MacLellan ja joukkueen päävalmentaja Peter Laviolette päättivät yhteistuumin jatkaa eri suuntiin. Washington Capitalsin uudeksi päävalmentajaksi MacLellan palkkasi Spencer Carberyn, joka on toiminut urallaan jo aiemmin Capitalsin organisaatiossa.

Nashvillen varaustilaisuudessa Capitals varasi riveihinsä yhteensä kuusi pelaajaa ja vain yhden yhdysvaltalaisen. Joukkueeseen varattiin neljä kanadalaista ja yksi ranskalainen maalivahti.

Ensimmäisellä kierroksella MacLellan käytti kahdeksannen vuoron yhdysvaltalaiseen superlupaukseen Ryan Leonardiin. Leonard on 18-vuotias 183 senttiä pitkä oikealta laukova keskushyökkääjä. Leonard on kotoisin Amherstin kaupungista, Massachusettsin osavaltiosta.

Leonard on kuulunut koko nuoruutensa Yhdysvaltain nuorten pelaajien kehitysohjelmaan. Kaksissa edellisissä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa hyökkääjä on paukuttanut 13 otteluun 23 tehopistettä.

Toisella kierroksella Capitals varasi kanadalaishyökkääjä Andrew Cristallin. Vancouverista kotoisin oleva laitahyökkääjä laukoo vasemmalta ja on varsin pienikokoinen, kun mittaa on vain 178 senttiä. Cristall on iskenyt kahdella edellisellä kaudella WHL:ssä Kelowna Rocketsin riveissä 115 otteluun hurjat 67 maalia ja yhteensä 164 tehopistettä. Viime keväänä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa hyökkääjä teki seitsemään otteluun Kanadan paidassa kaksi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä.

Neljännellä kierroksella Capitals poimi kanadalaishyökkääjä Patrick Thomasin ja viidennellä kierroksella kanadalaispuolustaja Cameron Allenin. Seitsemännellä kierroksella organisaatio poimi kanadalaishyökkääjä Brett Hylandin ja ranskalaismaalivahti Antoine Kellerin. Keller kuuluu Sveitsin NL-liigan suurseura Geneve-Servetten junioriakatemiaan.

Ensi kesälle Capitalsilla on käytössään kaikki omat varausvuorot lukuun ottamatta toisen ja seitsemännen kierroksen vuoroja. Lisäksi joukkueella on Boston Bruinsin kolmannen kierroksen vuoro.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL