Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

New York Islanders poimi viisi pelaajaa NHL:n varaustilaisuudessa – Mukana yksi suomalainen!

Jesse Nurmi Suomen maajoukkueen paidassa.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. New York Islanders oli yksi hiljaisimmista joukkueista koko varaustilaisuudessa. Saarelle päätyi vain viisi nuorta pelaajaa.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders palasi viime kaudella NHL:n pudotuspeleihin, mutta voitti vain kaksi ottelua Carolina Hurricanesia vastaan ensimmäisellä kierroksella. GM Lou Lamoriello on tehnyt kesällä merkittäviä jatkosopimuksia, joten runko pysyy jatkossakin yhdessä. Tämä tarkoittaa sitä, että varausvuoroja pitkälle tulevaisuuteen ei liikaa ole ollut käytössä.

Nashvillen reissulla Islanders varasi vain viisi pelaajaa, mutta päätyi varaamaan jopa yhden suomalaislupauksen. Islandersin riveihin yhden suomalaisen lisäksi päätyi kaksi yhdysvaltalaista, yksi kanadalaishyökkääjä ja ruotsalaispuolustaja.

Toisella kierroksella vuorolla 49 Lamoriello kuulutti yhdysvaltalaishyökkääjä Danny Nelsonin nimen. Nelson täyttää elokuussa 18 vuotta. Isokokoinen 191 senttiä ja lähes sata kiloa painava hyökkääjä on kuulunut viime vuodet Yhdysvaltain nuorten pelaajien kehitysohjelmaan. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa viime keväänä hyökkääjä iski seitsemään otteluun neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Kaudesta 2024-25 eteenpäin Nelson pelaa Notre Damen yliopistossa.

Neljännellä kierroksella Islanders varasi suomalaishyökkääjä Jesse Nurmen vuorolla 113. Valkealasta kotoisin oleva 180 senttiä pitkä vasemmalta laukova Nurmi pelasi viime kaudella yhdeksän Liiga-ottelua Kouvolan KooKoon riveissä. A-nuorten SM-sarjassa 41 otteluun syntyi 21 maalia ja yhteensä 50 tehopistettä. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Nurmi naulasi yhden maalin ja viisi tehopistettä viiteen otteluun.

Viidennellä kierroksella Islanders poimi kanadalaishyökkääjä Justin Gillin, kuudennella kierroksella yhdysvaltalaispuolustaja Zach Schulzin ja seitsemännellä kierroksella ruotsalaispuolustaja Dennis Good Boggin.

Ensi kesälle Islandersilla on kaikki muut varausvuorot jäljellä paitsi oma kolmannen kierroksen vuoro. Tämä siirtyi Toronto Maple Leafsiin vaihdossa ruotsalaishyökkääjä Pierre Engvalliin, joka teki vastikään seitsemän vuoden mittaisen jatkosopimuksen Islandersin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL