Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Todellinen maalitykki päätyi Buffalo Sabresiin! – Tässä Sabresin varaukset

Buffalo Sabresin varaama Zach Benson.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Buffalo Sabres on nousemassa mukaan NHL:n pudotuspelitaisteluun, mutta joukkueella oli silti hyvä nippu varausvuoroja.

Viime kaudella melkoisen askeleen eteenpäin organisaationa ottanut Buffalo Sabres varasi vain kahdeksan pelaajaa NHL:n varaustilaisuudessa. GM Kevyn Adams huusi ensimmäisen pelaajan heti vuorolla 13 ja pääsi nappaamaan Don Granaton valmentamaan joukkueeseen toisellakin kierroksella kaksi pelaajaa. Lopuilla viidellä kierroksella Adams nappasi yhden pelaajan jokaisella kierroksella.

Ensimmäisen kierroksen varaus oli kanadalaishyökkääjä Zach Benson. Langleyn kaupungista, Brittiläisen Kolumbian osavaltiosta kotoisin oleva Benson on pienikokoinen hyökkääjä, joka täytti toukokuussa 18 vuotta. 178 senttiä pitkä Benson takoi viime kaudella WHL:ssä Winnipeg Icen riveissä 60 otteluun 36 maalia ja yhteensä 98 tehopistettä.

Benson oli Chicago Blackhawksin varaaman Connor Bedardin ja Dallas Starsin poimiman Chase Whetcroftin jälkeen WHL:n kolmanneksi tehokkain pelaaja viime kaudella.

Toisella kierroksella Sabres poimi ruotsalaishyökkääjä Anton Wahlbergin ja slovakialaispuolustaja Maxim Strbakin. Wahlberg on isokokoinen keskushyökkääjä, joka pelasi SHL:n Malmö Redhawksin riveissä viime kaudella 17 ottelua ja iski tehot 2+2. Malmöstä kotoisin oleva 191 senttinen keskushyökkääjä jatkaa uraansa myös ensi kaudella kotikaupunkinsa joukkueessa.

Strbak on Kosicesta oleva 187 senttiä pitkä oikealta laukova puolustaja. Strbak vietti useamman vuoden Helsingin Jokerien nuorissa, mutta siirtyi viime kaudeksi USHL:n Sioux Falls Stampeden riveihin, jossa 46 otteluun syntyi 18 tehopistettä. Strbak pelasi niin alle 20-vuotiaiden kuin alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Slovakian riveissä.

Kolmannella kierroksella Sabres huusi yhdysvaltalaispuolustaja Gavin McCarthyn ja neljännellä kierroksella kanadalaishyökkääjä Ethan Miedeman. Viidennellä kierroksella varaus osui kanadalaismaalivahti Scott Ratzlaffiin ja kuudennella kierroksella yhdysvaltalaispuolustaja Sean Keohaneen. Seitsemännellä kierroksella vuorolla 205 Sabres poimi saksalaispuolustaja Norwin Panochan.

Ensi kaudelle Sabresilla on käytettävissään kuusi varausvuoroa. Alkuperäisistä vuoroista puuttuu vain viidennen kierroksen vuoro.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL