Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadan kiekkomahti kiinnitti runkohyökkääjän!

Montreal Canadiensin Rafael Harvey-Pinard pelaa uskomattomalla tasolla.
AOP

Kaksi edellistä kautta NHL:n runkosarjassa melko heikosti pelannut Montreal Canadiens on kiinnittänyt luottohyökkääjän jatkosopimukseen. Canadiens kiinnitti viime kaudella kovassa lyönnissä olleen pelaajan pitkään jatkosopimukseen. Tämä tuo organisaatiolle lähitulevaisuuteen pelivaraa selvästi lisää.

Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin GM Kent Hughes on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen organisaation syvyyshyökkääjän kanssa.

GM Hughes kiinnitti laitahyökkääjä Rafael Harvey-Pinardin kahden vuoden mittaiseen jatkosopimukseen, jonka kokonaisarvo on 2,2 miljoonaa dollaria. Sopimuksen ensimmäisellä kaudella hyökkääjälle maksetaan 1,2 miljoonan dollarin palkka ja toisella kaudella vain miljoonan dollarin palkka.

Tämä tarkoittaa sitä, että sopimuksen päättymishetkellä rajoitettuna vapaana agenttina olevan Harvey-Pinardin jatkosopimuksen perustarjous on vuosi ja yksi miljoona dollaria.

24-vuotias Saguenayn kaupungista, Quebecin provinssista kotoisin oleva hyökkääjä oli Canadiensin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Canadiensin käytti pienikokoiseen, 175 senttiseen hyökkääjään vuoron 201.

Vasemmalta laukova monipuolinen hyökkääjä teki debyytin NHL:ssä 2021-22 kaudella ja iski neljään otteluun yhden maalin. Viime kaudella vastuuta tuli reilusti enemmän, kun 34 otteluun syntyi huimat 14 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä. Kahdella viime kaudella AHL:ssä Laval Rocketin riveissä hyökkääjä on tehnyt 109 otteluun 37 maalia ja yhteensä 87 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL