Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä kiinnitti syvyyspelaajia! – ”Rutkasti taitoa…”

Buffalo Sabresin Vinnie Hinostroza on jäänyt vaille peliaikaa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuosikymmeneen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Pittsburgh Penguins on vahvistanut rivejään. Penguins on hankkinut kaksi monipuolista pelaajaa edullisilla sopimuksilla kahteen alakenttään luomaan kilpailua. Nämä sopimukset mahdollistavat Penguinsin menestystä myös ensi kaudella.

Pittsburgh Penguinsin GM:ksi tänä kesänä palkattu Kyle Dubas on tehnyt kaksi todella merkittävää sopimusta NHL:n vapailta markkinoilta.

Dubas kiinnitti hyökkääjät Vinnie Hinostrozan ja Andreas Johnssonin sopimuksiin. Kummallakin hyökkääjällä on rutkasti taitoa, josta voi olla hyötyä Penguinsille tulevalla kaudella.

29 vuotta syksyllä täyttävä ruotsalaishyökkääjä Johnsson oli aikoinaan Toronto Maple Leafsin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Tämän myötä hyökkääjä on entuudestaan tuttu Dubasille.

178 senttiä pitkä laitahyökkääjä pelasi urallaan erinomaisesti Maple Leafsin syvyyskentissä, mutta saatuaan isomman sopimuksen New Jersey Devilsiin ei Gävlestä kotoisin oleva hyökkääjä enää onnistunut vastaamaan huutoon.

Johnssonin sopimus Penguinsiin on vuoden mittainen ja arvoltaan 800 tuhatta dollaria. Sopimuksen päättyessä Johnsson on jälleen vapaa agentti tekemään sopimuksen mihin tahansa joukkueeseen.

29-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Hinostroza on alkujaan Chicago Blackhawksin kuudennen kierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Taitava hyökkääjä pelasi kolme kautta Blackhawksissa ennen siirtymistään Arizona Coyotesin riveihin. Urallaan hyökkääjä on tehnyt NHL:ssä 360 otteluun 148 tehopistettä. Parhaalla kaudella Hinostroza on iskenyt 39 tehopistettä Coyotesin riveissä.

Hyökkääjän sopimus on vuoden mittainen 775 tuhannen dollarin palkalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL