Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä se on! – NHL:n kestomenestyjä teki mammuttisopimuksen

Pittsburgh Penguinsin Tristan Jarry ja Rickard Rakell.
AOP

NHL:ssä viime kaudella ensimmäistä kertaa lähes 20 vuoteen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Pittsburgh Penguins on tehnyt todella kovan sopimuksen. Penguins on jatkanut pitkäaikaisen ykkösmaalivahtinsa sopimusta pitkälle tulevaisuuteen. Samalla organisaation maalivahtitilanne nousi äärimmäisen kimurantiksi.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins tietää nyt tulevaisuuden ykkösmaalivahtinsa. Penguinsin GM Kyle Dubas kiinnitti pitkään seuraa palvelleen maalivahdin huimaan jatkosopimukseen.

GM Dubas antoi kanadalaismaalivahti Tristan Jarrylle viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 26,875 miljoonaa dollaria. Jarry tienaa kaudesta keskimäärin 5,375 miljoonaa dollaria.

Sopimuksen jokaisella kaudella on siirron estävä pykälä, jossa kanadalainen saa nimetä kymmenen organisaatiota mihin häntä ei voi kaupata. Jokaisella kaudella on myös allekirjoitusbonuksia vähintään miljoona dollaria. Neljännellä kaudella on kolmen miljoonan dollarin allekirjoitusbonus.

Surreyn kaupungista, Brittiläisen Kolumbian provinssista kotoisin olevan 28-vuotias maalivahti on Penguinsin toisen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Jarryyn käytettiin varausvuoro 44.

Jarry on pelannut NHL:ssä yhteensä seitsemällä eri kaudella ja otteluita on kertynyt tilille 206 kappaletta. Voittoja on tullut yhteensä 117 torjuntaprosentin ollessa 91,4. Viime kaudella Jarry aloitti 47 ottelua Penguinsin maalilla ja torjui 24 voittoa. Toissakaudella kanadalainen torjui yhden kauden voittoennätyksensä eli 34 voittoa.

Dubas kiinnitti vapailta markkinoilta kakkosmaalivahdin paikasta taistelemaan Alex Nedeljkovicin vuoden mittaisella ja 1,5 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Yhdysvaltalainen taistelee peliajasta yhdessä Casey DeSmithin kanssa, joka on palvellut Penguinsia jo pitkään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL