Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippupuolustaja löysi uuden kodin!

Toronto Maple Leafsia edustanut Justin Holl siirtyy Detroit Red Wingsin riveihin, jossa pelaa Joe Veleno.
AOP

NHL:ssä viime kaudella lähelle itäisen konferenssin pudotuspelipaikkoja yltänyt Detroit Red Wings on tiivistänyt puolustustaan. Red Wings on tehnyt puolustukseen kaksi merkittävää hankinta, joista toinen auttaa joukkuetta puolustuspäässä merkittävästi.

Detroit Red Wingsin GM Steve Yzerman on hankkinut leveyttä joukkueen puolustukseen. Ensin Yzerman teki sopimuksen kiekollisesti pätevän Shayne Gostisbeheren kanssa, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Gostisbeheren lisäksi Yzerman hankki kolmen vuoden sopimuksella oikealle puolelle kakkosparin puolustajan, kun Justin Holl siirtyy Toronto Maple Leafsista punasiipiin. Holl tienaa keskimäärin 3,4 miljoonaa dollaria kaudesta. Hollilla on siirron estävä pykälä sopimuksessa, joka on ehdollinen. Puolustaja saa kertoa kymmenen joukkuetta, mihin häntä ei voi kaupata sopimuksen aikana.

Edinan kaupungista, Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva 31-vuotias Holl on Chicago Blackhawksin kakkoskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. 193 senttiä pitkä ja lähes satakiloinen puolustaja on pelannut koko uransa Maple Leafsin riveissä.

Otteluita Maple Leafsin NHL-joukkueessa kertyi yhteensä 285 kappaletta ja näissä syntyi 82 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Holl teki 69 otteluun 23 tehopistettä. Pudotuspelejä yhdysvaltalaiselle kertyi vyölleen yhteensä 25 kappaletta ja näissä syntyi kolme tehopistettä.

Oikealta laukovista puolustajista Saksan Moritz Seider on Red Wingsin ykköspuolustaja. Holl on todennäköisesti kakkosparissa ja Gustav Lindström taistelee kolmosparin paikasta Olli Määtän kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL