Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Yllättäjäjoukkue kiinnitti NHL-veteraanin – ”Loistavaa osaamista…”

Pittsburgh Penguinsin Brian Dumoulin siirtyy Seattle Krakenin riveihin.
AOP

NHL:ssä ensimmäistä kertaa historiassaan pudotuspeleihin menneellä kaudella edennyt Seattle Kraken on tehnyt huiman hankinnan. Kraken on vahvistanut todella kovalla pelaajalla puolustustaan tulevaksi kaudeksi. Kraken tarvitsee ensi kaudeksi jämäkämpää puolustusta ja tämän hankinnan myötä se on parantunut merkittävästi.

Seattle Krakenin GM Ron Francis on kiinnittänyt organisaation riveihin loistavaa osaamista puolustuspäähän lisää.

Kraken on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Brian Dumoulinin kanssa. Dumoulin on urallaan aiemmin edustanut vain Pittsburgh Penguinsia, jonka kanssa puolustaja on voittanut kaksi Stanley Cupia.

Sopimus on mitaltaan kaksivuotinen ja puolustaja tienaa sopimuksellaan 6,3 miljoonaa dollaria. Kautta kohden palkka on 3,15 miljoonaa dollaria ja se sisältää ehdollisen siirron estävän pykälän. Dumoulin kertoo kymmenen joukkuetta, mihin Kraken ei saa häntä kaupata.

Biddefordin kaupungista, Mainen osavaltiosta kotoisin oleva yhdysvaltalainen on 193 senttiä pitkä. Dumoulin laukoo vasemmalta puolelta. Ennen siirtymistään Krakenin riveihin 32 vuotta syyskuussa täyttävä puolustaja on urallaan tienannut reilut 26 miljoonaa dollaria pelaamalla jääkiekkoa NHL:ssä.

Carolina Hurricanes varasi Dumoulinin NHL:n kesän 2009 varaustilaisuudessa. Hurricanes poimi puolustajan toisella kierroksella. Dumoulin siirtyi Penguinsin riveihin pelaajakaupassa, jossa Jordan Staal vaihtoi maisemaa Hurricanesiin ja toimii nykyään organisaation kapteenina. Brandon Sutter ja ykköskierroksen varausvuoro menivät Dumoulinin mukana Penguinsiin kesäkuussa 2012.

Dumoulin on Krakenin puolustajahierarkiassa Jamie Oleksiakin ja Vince Dunnin jälkeen kolmantena vasemmalta laukovista puolustajista. Rajoitettuna vapaana agenttina olevalla Dunnilla ei ole sopimusta vielä ensi kaudeksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL