Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Suomalaiskiekkoilijoilta kannanotto – ”Täysin selvää…”

TPS:n Mikael Pyyhtiä.
AOP

Jääkiekon SM-liiga tekee jatkossakin yhteistyötä Suomen jääkiekkoliiton kanssa. Liiga on tiedottanut torstaina, että sarjan tulevaisuutta pyritään rakentamaan kestävälle pohjalle ja samalla sarjaan ei ole nousemassa joukkueita lähivuosina. Suomessa kiekkoilevat jääkiekkoilijat eivät ole olleet tyytyväisiä tähän.

Suomen pelaajayhdistys on ottanut selvästi kantaa jääkiekkoliiton ja Liigan päätökseen.

Suomen Jääkiekkoilijat ry (Pelaajayhdistys) on huolestunut Liigan päätöksestä pitää sarja toistaiseksi suljettuna. Pelaajat ovat vahvasti avoimien sarjojen ja karsintojen puolella.

Pelaajayhdistys teki keväällä 2023 pelaajakyselyn kaikille Liigan ja Mestiksen pelaajille, joihin vastasi yhteensä 465 pelaajaa. Pelaajilta kysyttiin, tulisiko Liigan ja Mestiksen välillä olla mahdollisuus nousta ja tippua urheilullisen menestyksen perusteella. Kantansa ilmoittaneista pelaajista 98 prosenttia oli avoimien sarjojen puolella.

– Jääkiekko on pelaajien peli ja pelaajien mielipide tulisi olla se kaikista tärkein tässäkin asiassa. Pelaajayhdistys tukee vahvasti kaikin tavoin avointa Liigaa ja haluaa myös olla mukana kehittämässä sarjajärjestelmiä yhteistyössä Liigan ja Jääkiekkoliiton kanssa, Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Teemu Ramstedt sanoo.

On täysin selvää, että urheilijat haluavat maksimoida menestyksen ja yksi iso tekijä suomalaisen jääkiekon kehittämisessä olisi avoimet sarjat, mikä on täysin selvää.

Lähde. SJRY:n tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga