Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä kiinnitti laatuhyökkääjän! – ”Mammuttisopimus…”

New Jersey Devilsin Miles Wood Philadelphia Flyersin maalilla.
AOP

NHL:ssä Stanley Cupia kesällä 2022 juhlinut Colorado Avalanche on tehnyt jättimäisen sopimuksen. Avalanche on tänä kesänä rakentanut joukkuettaan uudestaan valmiiksi menestymään, sillä viime kausi meni loukkaantumisten takia pieleen. Avalanche taipui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Seattle Krakenille seitsemässä ottelussa. 

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on vahvistunut merkittävästi tänä kesänä. Joukkueen GM:ksi viime kesänä siirtynyt Chris MacFarland teki tuoreeltaan todella hyvän sopimuksen. MacFarland kiinnitti New Jersey Devilsin runkopelaajaksi kasvaneen Miles Woodin pitkään kuuden vuoden mittaiseen sopimukseen.

Woodin sopimus on todellinen mammuttisopimus, sillä se on kokonaisarvoltaan 15 miljoonaa dollaria, eli hyökkääjä tienaa kaudesta 2,5 miljoonaa dollaria. Wood ei saanut enää jatkosopimusta Devilsistä vaan päätyi vapaille markkinoille.

Buffalon kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva yhdysvaltaishyökkääjä oli Devilsin neljännen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Devils poimi vasemmalta laukovan 188 senttiä pitkän hyökkääjän vuorolla sata.

Wood nousi Devilsin vakiokokoonpanoon jo ensimmäisellä täydellä kaudellaan NHL:ssä. Yhteensä Devilsissä otteluja kertyi tilille 402 kappaletta ja tehopisteitä 148 kappaletta. Parhaalla kaudella sinnikäs hyökkääjä on tehnyt 76 otteluun 32 tehopistettä. Viime kaudella Devilsissa syntyi 76 otteluun 13 maalia ja 27 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL