Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä teki merkittävät kiinnitykset

Carolina Hurricanes kiinnitti Calvin de Haanin.
AOP

NHL:ssä viimeiseen neljään vuoteen kolmesti Stanley Cup -finaaleihin selviytynyt Tampa Bay Lightning on tehnyt mielenkiintoisia syvyyshankintoja. Lightning kärsii vielä tälläkin kaudella palkkakaton niukkuudesta, kun se on noussut vain miljoonalla dollarilla edellisestä kaudesta. Hankinnat ovat Lightningissa keskittyneet enemmänkin alaketjuihin.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on joutunut tänä kesänä päästämään irti monesta tärkeästä pelaajasta. Lightningin GM Julien BriseBois oli pakotettu kauppaamaan Ross Colton Colorado Avalancheen ja päästämään koko neloskenttä ulos. Tämä on tarkoittanut sitä, että joukkueeseen on pitänyt hankkia uudet syvyyshyökkääjät.

Syvyyshyökkääjät, mitä Lightning on riveihinsä hankkinut ovat nopeita, jotka sopivat pelitapaan ehkä aiempaa paremmin.

Merkittävin kiinnitys vapailta markkinoilta on toistaiseksi ollut kokenut Conor Sheary, joka teki Lightningin kanssa kolmen vuoden ja yhteensä kuuden miljoonan dollarin sopimuksen. Sheary tienaa kaudesta kaksi miljoonaa dollaria ja pystyy pelaamaan kolmessa kärkikentässä.

Kahteen alakenttään Lightning kiinnitti NHL:ssä meritoituneen keskushyökkääjä Luke Glendeningin ja monet seurat läpikäyneen Josh Archibaldin.

Dallas Starsissa kaksi edellistä kautta pelannut Glendening teki joukkueen kanssa kaksivuotisen sopimuksen 800 tuhannen dollarin kausipalkalla. Archibald allekirjoitti täysin samanlaisen sopimuksen.

Glendening ottaa joukkueessa nelossentterin paikan Pierre-Edouard Bellemarelta. Glendening tuo lisää syvyyttä aloitustaitonsa kautta etenkin alivoimaan.

Keskikaistalle kilpailua tulee luomaan myös NHL:n pienellä numerolla varattu Logan Brown. Isokokoinen keskushyökkääjä pelasi viime kaudet St. Louis Bluesissa, mutta ei saanut jatkosopimusta. Brown teki Lightningiin vuoden mittaisen minimisopimuksen ja on ensi kesänä rajoitettu vapaa agentti.

Puolustukseen Lightning kiinnitti kokeneen Calvin De Haanin vuoden mittaisella minisopimuksella. Kakkosmaalivahdin paikasta taistelee joukkueeseen sopimuksen allekirjoittanut ruotsalaismaalivahti Jonas Johansson. Johansson teki kaksivuotisen sopimuksen arvoltaan reilut 1,5 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL