Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

AHL

Viiden NHL-ottelun suomalaishyökkääjä vaihtoi maisemaa! – Tässä uusi seura

Joona Koppanen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.
AOP

NHL:ssä Boston Bruinsin organisaatiossa pitkään palvellut suomalaishyökkääjä on löytänyt uuden kodin. Urallaan Bruinin organisaatiossa viisi vuotta viettänyt Tampereen Ilveksen kasvatti vaihtaa maisemaa toiseen pitkään menestyneeseen NHL-organisaatioon.

Pittsburgh Penguinsin uusi GM ja jääkiekko-osaston johtaja Kyle Dubas on kiinnittänyt suomalaishyökkääjän sopimukseen. Dubas on antanut kahden vuoden mittaisen sopimuksen suomalaishyökkääjä Joona Koppaselle. Sopimuksen arvo on reilut 1,5 miljoonaa dollaria ja sopimus on yksisuuntainen, joten palkka AHL:ssä ja NHL:ssä pelatessa on sama.

Koppanen on Boston Bruinsin viidennen kierroksen NHL-varaus kesän 2016 varaustilaisuudesta. Bruins poimi Koppasen vuorolla 135. Tampereelta kotoisin oleva 25-vuotias hyökkääjä on isokokoinen 196 senttiä pitkä vasemmalta laukova hyökkääjä. Monipuolisuudesta tunnetulla Koppasella on urallaan vyöllä vain viisi ottelua NHL:ssä ja ne kertyivät viime kaudella vyölle.

Koppanen on siirtynyt Pohjois-Amerikkaan ensimmäistä kertaa kaudeksi 2017-18. Tuolloin Koppanen pelasi AHL:ssä Providence Bruinsin riveissä yhteensä kymmenen ottelua ja iski näihin kaksi maalia. Samalla kaudella Liigassa Tampereen Ilveksen riveissä hyökkääjä pelasi 45 ottelua ja teki 14 tehopistettä.

Toistaiseksi Koppanen on pelannut AHL:ssä todella paljon. Viimeiseen kahteen kauteen AHL:ssä on kertynyt 126 ottelua ja näissä on syntynyt 65 tehopistettä. Maaleja Koppanen on iskenyt 23 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta AHL