Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n viime kauden kovin joukkue teki maltillisia kiinnityksiä

Philadelphia Flyersin James Van Riemsdyk siirtohuhuissa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella runkosarjan ylivoimaiseen tyyliin voittanut Boston Bruins on todella nihkeässä tilanteessa. Joukkueessa on palkkatilaa käytettävissä todella vähän eikä organisaatiossa ole yhtäkään kärkisentteriä. Tämä luo tulevalle kaudelle ongelmia, joista Bruins pyrkii pelastumaan esimerkiksi Patrice Bergeronin avulla.

Don Sweeneyn johtama Boston Bruins teki maltillisia hankintoja NHL:n vapaiden markkinoiden avauspäivänä. Sweeney hankki pienellä rahalla syvyyttä joukkueeseen todella paljon, sillä etenkään hyökkäyksen kärkeen joukkue ei pysty tekemään hankintoja.

Hyökkäykseen Bruins teki kaksi merkittävää hankintaa, kun James van Riemsdyk teki vuoden mittaisen ja miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. van Riemsdykin lisäksi Seattle Krakenissa erinomaisesti viime kaudella esiintynyt Morgan Geekie siirtyi seuraan kahden vuoden ja neljän miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella.

Lisäksi hyökkäykseen palasi entinen seuralegenda Milan Lucic, joka teki vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo voi nousta 1,5 miljoonaan dollariin. Lucic voitti Bruinsissa Stanley Cupin vuonna 2011.

Bruinsilla on entuudestaan vahva puolustus, mutta joukkue hankki sinnekin vahvistusta. Bruins teki vuoden mittaisen sopimuksen kokeneen oikealta laukovan Kevin Shattenkirkin kanssa. 34-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja tienaa ensi kaudesta yhteensä 1,05 miljoonaa dollaria.

Bruinsilla on palkkatilaa tällä hetkellä jäljellä ensi kaudeksi noin kuusi miljoonaa dollaria. Joukkueen tarvitsisi saada ainakin Patrice Bergeron jatkamaan uraansa vielä ensi kaudeksi, jotta mahdollisuudet menestymiseen säilyisivät. Lisäksi joukkueen kakkosmaalivahti Jeremy Swayman tarvitsee vielä uuden sopimuksen ensi kaudeksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL