Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronto jysäytti pommin! – Palkkasi kaksi parjattua pelaajaa

Anaheim Ducksin John Klingberg teki kaksi maalia Montrealia vastaan.
AOP

NHL:ssä viime kaudella ensimmäistä kertaa lähes 20 vuoteen pudotuspelisarjan voittanut Toronto Maple Leafs on tehnyt merkittävät kiinnitykset. Maple Leafs on hankkinut hyökkäyksen syvyyteen lisää kovuutta ja kiekollista taitoa puolustukseen. 

Toronto Maple Leafsin tuore GM Brad Treliving on tehnyt kaksi mielenkiintoista kiinnitystä. Ensimmäinen oli kolmen vuoden mittainen sopimus kokeneelle voimahyökkääjä Ryan Reavesille. Reaves tienaa kaudesta 1,35 miljoonaa dollaria. Lisäksi Maple Leafs hankki taitoa puolustukseen John Klingbergin muodossa. Ruotsalaisvirtuoosi sai vuoden mittaisen sopimuksen arvoltaan 4,15 miljoonaa dollaria.

Isokokoinen, 188 senttinen kanadalaishyökkääjä Reaves on alkujaan St. Louis Bluesin viidennen kierroksen varaus kesän 2005 NHL:n varaustilaisuudesta. Reaves on pelannut NHL:ssä yhteensä 828 ottelua ja näissä on syntynyt 129 tehopistettä.

Reaves on edustanut urallaan lukuisia seuroja NHL:ssä. Bluesista matka jatkui Pittsburgh Penguinsiin, josta hyökkääjä kaupattiin Vegas Golden Knightsiin. Golden Knightsissa Reaves pääsi näkemään Stanley Cup -finaalit, mutta ei voittamaan mestaruutta. Golden Knightsista matka jatkui New York Rangersin kautta Minnesota Wildiin, jossa Reaves pelasi viime kauden loppuun. Hyökkääjä on urallaan rikkonut kertaalleen 20 pisteen rajan NHL:ssä ja neljästi sadan jäähyminuutin rajapyykin.

Göteborgista kotoisin oleva 31 vuotta elokuussa täyttävä Klingberg teki viime kesänä vuoden mittaisen sopimuksen Anaheim Ducksiin, josta puolustaja kaupattiin Wildiin Reavesin joukkuekaveriksi. Klingberg on pelannut NHL:ssä 619 ottelua ja iskenyt kunnioitettavat 407 tehopistettä. Klingberg tunnetaan erinomaisena ylivoimapuolustajana, mutta puolustuksessa tapahtuu liikaa virheitä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL