Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Florida uudisti puolustustaan! – Suomalaistähti liittyy joukkueeseen

Coloradon Mikko Rantanen, St. Louisin Niko Mikkola
AOP

NHL:ssä pahassa palkkakatto-ongelmassa oleva Florida Panthers kiinnitti vapailta markkinoilta täydennystä puolustukseen. Panthersin puolustus on ollut joukkueen kapein osa-alue pitkään, mutta nyt ensi kaudeksi joukkueeseen on löydetty tarvittavia palasia menestymisen helpottamiseksi.

Florida Panthersin GM Bill Zito teki NHL:n vapailla markkinoilla monta pientä hankintaa puolustukseen. Merkittävin hankinta oli kolmen vuoden sopimuksella organisaation palveluksiin liittynyt suomalaispuolustaja Niko Mikkola. Mikkola teki uransa isoimman NHL-sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 7,5 miljoonaa dollaria. Puolustaja tienaa kaudesta siis 2,5 miljoonaa dollaria.

Mikkola on urallaan edustanut NHL:ssä St. Louis Bluesia ja New York Rangersia. Puolustaja siirtyi kesken viime kauden pelaajakaupassa Bluesista Rangersiin. Otteluja NHL:ssä on kertynyt toistaiseksi 170 kappaletta ja näissä on syntynyt yhteensä 23 tehopistettä. Parhaalla kaudella 2021-22 Mikkola on iskenyt kolme maalia ja 13 tehopistettä.

Kiimingistä kotoisin oleva 27-vuotias puolustaja on Bluesin viidennen kierroksen varaus kesältä 2015.

Panthers kiinnitti puolustukseen myös Dmitry Kulikovin, Mike Reillyn ja Oliver Ekman-Larssonin. Ekman-Larsson ja Reilly ostettiin aiemmin kesäkuussa sopimuksistaan ulos. Reilly ja Kulikov tienaa ensi kaudesta miljoona dollaria, kun Ekman-Larssonin sopimus on vuoden mittainen ja arvoltaan 2,25 miljoonaa dollaria.

Lisäksi Panthers teki maalivahti Anthony Stolarzin ja syvyyshyökkääjä Kevin Stenlundin kanssa vuoden mittaiset sopimukset.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL