Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki jatkaa tutulla kaavalla – Maalivahtitrioon ei muutosta

Carolina Hurricanesin Antti Raanta.
AOP

NHL:ssä viimeiset kaksi kautta samaan maalivahtitrioon luottanut Carolina Hurricanes jatkaa tutulla kaavalla. Hurricanes kiinnitti kaksi viime kaudella torjunutta maalivahtiaan jatkosopimuksiin myös tulevaksi kaudeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Hurricanesin maalilla saatetaan jatkossakin nähdä kolmen maalivahdin kierrätystä.

Carolina Hurricanes ei osaa päästää pelaajistaan irti. Siitä kertoo GM Don Waddellin tekemä ratkaisu tehdä jatkosopimukset sekä tanskalaismaalivahti Frederik Andersenin, että suomalaismaalivahti Antti Raannan kanssa.

Andersen sai Hurricanesilta kahden vuoden jatkosopimuksen kokonaisarvoltaan 6,8 miljoonaa dollaria. Raanta sai vuoden mittaisen sopimuksen arvoltaan 1,5 miljoonaa dollaria.

Ratkaisu tehdä kummankin maalivahdin kanssa jatkosopimus oli todella outo, sillä joukkue teki viime syksynä venäläismaalivahti Pyotr Kochetkovin kanssa neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka arvo on kaksi miljoonaa dollaria kaudelta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL